Mand ville have en burger på vej hjem fra byen: Det endte med at blive den dyreste burger i hans liv

Foto: Toby Wilson

35-årige Toby Wilson var i byen, og på vej hjem ville han have en burger, det endte med at blive den dyreste burger i hans liv.

En mand fik mere end 600 £ op af lommen efter at have fået en burger og chips på en vennesammenkomstaften i York og siger, at fejlen stadig ikke er blevet rettet en måned efter.

Det var en almindelig aften i byen for Toby Wilson, 35, før han endte med at bruge over £600 (5000 danske kroner) på takeaway på vej hjem fra en aften i byen den 23. december sidste år.

Læs også

38-årig far raser: Håndværkerne har skidt på mit tag

Det var efter turen til en lokal takeaway, Efe's Kebab Kitchen i York, at han bemærkede, at han var blevet opkrævet £666,50 for et vegetarisk burger- og chipsmåltid, som skulle have kostet ham kun £6,50 (54 kroner).

Men da han henvendte sig til ejeren af ​​takeawayen, Ahmed Adbdullah, hævder Toby, at han simpelthen bad ham om at tage det op med sin bank i stedet - med manden stadig ikke i stand til at finde nogen løsning næsten en måned efter hændelsen. Det skriver Dailystar.

Toby, der sagde, at han har lidt af "ugers" stress som et resultat, sagde: "Det er meget frustrerende. Ganske vist var det i starten lidt af en sjov historie. Jeg troede, at det hurtigt ville blive ordnet, og bankerne ville sige 'jep, det er en fejl'.

“Men bankerne er meget langsomme til at ordne ting. De sagde ‘har du en kvittering?’ Selvfølgelig havde jeg ikke det, det er der ingen der har til den slags ting.”

Han tilføjede: "Jeg har et realkreditlån og regninger at betale. Det er bare meget bekymrende. Pointen er, at pengene er mine, og det er et betydeligt beløb."

Toby venter stadig på sine penge, hvordan han ikke så fejlen til at starte med, fortæller historien intet om.

Læs også

Mor deler fantastisk trick: Sådan får hun sine børn til at ligge og tie stille

 

 

 

Dagens Gossip