Mand vil ikke betale ekstra for sin kone i byen: 'Han er nærig'

Foto: Shutterstock

En anonym kvinde er blevet bedt om at købe to øl til sin mand, hver gang han køber ét glas vin til hende for at "gøre op for prisforskellen".

En kvinde har lavet et opslag på det sociale netværk mumsnet, hvor hun spørger de andre forældre til råds. Hendes mand har nemlig bedt hende om at betale for to øl til ham, hver gang han betaler for ét glas vin til hende.

Grunden til at manden mener, at hun skal købe to øl til ham er for at gøre op for prisforskellen. Kvinden fortæller nemlig at hendes foretrukne glas vin ofte koster £6-£8 (50-70kr), og mandens øl typisk koster £3-£5 (25-45kr). 

I hendes opslag spørger kvinden, om de andre brugere også synes, at manden er "latterlig", fordi han beder hende om det, eller om det er fair nok. 

Kvinden forklarer ifølge Ladbible: "Min mand bliver træt af mig, når vi tager på bar, fordi jeg bestiller et glas vin, som typisk koster mellem £6-£8 for et stort glas, alt efter hvor vi er. Hans fadøl koster typisk £3-£5:"

Læs også

Personalet har fået corona: Her lukker de ned omgående

Kvinden fortsætter desuden med at forklare, at hun synes, at han er en tight ass (red. nærig), og at hun prøver at acceptere hans forslag. Hun overvejer endda, om hun skal bestille et lille glas eller en billigere drink, når han giver omgangen, og så kun bestille det glas vin, som hun gerne vil have, når hun selv betaler. 

Hun fortæller, at han, har bedt hende købe to øl til ham, når hun giver en omgang, men at hun virkelig håber, at han har sagt det lidt for sjov: "Han har (halvt for sjov håber jeg) sagt, at jeg skal købe to fadøl til ham, når det er min omgang, for at gøre op for det. Jeg har sagt til ham, at det er latterligt, men er det det?"

Kvinden er altså usikker på, om det er hende der ser forkert på det, og om manden i virkeligheden har ret. De fleste brugere på det sociale netværk bakker dog kvinden op.

En skriver f.eks.: "Han brokker sig over £3-£4 (25-35kr) pr. omgang, og ønsker at du skal drikke noget, som du ikke gider. Jeg kunne ikke holde det niveau af ondskab ud."

En anden bakker også kvinden op og skriver: "Patetisk at brokke sig over £3-£4. Det er jo ikke fordi, han køber hver eneste omgang selv."

Der er dog også brugere, som er på mandens side, som synes, at kvinden skal tilgodese hans forslag: "Det er fint nok at sige, at det kun er £3-£4, men hvis i hver køber to omgangen og går ud tre gange i ugen, så render det altså op, men hvis i kun går ud én gang i måneden til én enkel drink, så er det en anden snak."

Hvad synes du? Er manden nærig, eller kan konen ikke forlange, at han skal betale mere end hende, hver gang de er i byen?

Læs også

Dronning Elizabeth i stor sorg efter dødsfald