Mand vil slappe af i dampbad efter træning: Da dampen forsvinder, spotter han ækelt syn under sidemandens håndklæde

Foto: Shutterstock

Det er ikke altid lige nemt at finde roen efter en hård træning i fitnesscenteret. Men for en mand blev et ækelt syn efter træning alt for meget.

 Det er ikke altid lige nemt at gå i fitnesscenteret. 

Når man benytter sig af omklædningen kan man tydeligt læse, at man ikke skal bruge sin mobiltelefon til at tage billeder, ligesom at det også er strengt forbudt at barbere bollerne og på anden måde ‘føle sig lidt for godt hjemme,’ når man står under bruseren.

Det er dog slet ikke alle, der har fattet de fine hentydninger, hvilket en amerikansk mand måtte erfare på en meget direkte måde efter sin træning, skriver New York Post. 

Manden havde netop svedt godt igennem sin workout og havde besluttet sig for at hoppe i et afslappende dampbad, men den oplevelse skulle vise sig at få blodtrykket til at stige lige lovlig meget, da manden besøgte det ekslusive Equinox træningscenter på Broadway i New York.

Læs også

Lisbeth rystet efter muskelhund angreb hendes labrador: ‘Jeg er skrækslagen’

- Jeg sidder og slapper af over i hjørnet, og det er meget meditativt. Da dampen forsvinder, ser jeg en mand, der sidder direkte foran mig. Hans håndklæde er åbent og benene er spredte, og ved siden af ham sidder en mand, der gnider ham på inderlåret, fortæller den anonyme mand.

Foto: Shutterstock

- Han kigger direkte på og så falder håndklædet af og han begynder at onanere, siger den anonyme mand.

Forbavset og forvirret kigger den chokerede mand sig rundt i rummet, hvor han opdager at der også sidder en tredje mand og hiver sig i banditten, hvorefter manden bliver skræmt og stikker af.

- Jeg tænkte, at nu kan jeg ikke komme væk og nu bliver jeg voldtaget, genkalder manden sig ifølge en vidneforklaring, som det mandlige offer har forklaret i retten.

Læs også

Thomas Blachman dropper musikken efter X Factor finale: Det skal han lave nu

Manden tog straks kontakt til receptionen og fortalte om hændelsen, der fandt sted i november sidste år, men der blev ikke gjort noget ved sagen. Manden, der i retsprotokollen kun er kendt som GB, har nemlig taget sagen til retten, da fitnessklubben nægtede at lade manden melde sig ud på baggrund af hændelsen.

- Det er et et problem, som alle fitnesscentre, ikke kun Equinox, kæmper med, sagde fitnesscenterets leder angiveligt til manden, da han klagede over krænkelserne.

Derfor har det mandlige offer sagsøgt fitnesskæden efter den rystende oplevelse.  

Familie reddet ved et tilfælde: Da 14-årig datter ikke kunne komme på nettet, opdagede faren uhyggelig årsag

 

Dagens Gossip