Mand ville beskytte sin bil mod buler: Så fik han straks besøg af politiet

Skrevet af Nicolai Steinicke

26/10/2023
Foto: Murfreesboro Police Department
Foto: Murfreesboro Police Department
En Tennessee-chauffør udløste 'et massivt, massivt svar' fra nødtjenester over deres interimistiske bilkofanger.

Dagens topnyheder

I går morges (tirsdag den 24. oktober) cirkulerede billeder af en enhed knyttet til bilen parkeret i Murfreesboro, Tennessee, på sociale medier, hvilket udløste udbredt panik.

Myndigheder deltog i stedet for at undersøge stedet efter at have modtaget opkald til 911, der rapporterede, hvad der så ud til at være en bombe på passagerdørene på køretøjet. Skoler i Siegel-skoleområdet blev lukket ned i flere timer. Det skriver Unilad.

'Flere opkald' blev foretaget til 911 omkring kl. 9:39 om en bil placeret ved First Watch-restauranten på Medical Center Pkwy, ifølge City of Murfreesboro Police Departments nyhedsrapport.

Udgivelsen siger, at bilen kunne ses med ledninger og gaffatape på bildørene, 'forbundet til en sugekop på det indvendige dørhåndtag'.

Som et resultat af opkaldene og ildevarslende opsætning på bilens døre deltog Murfreesboro-politiet på stedet, låste nærliggende skoler ned, samt evakuerede 'alle virksomheder' på indkøbspladsen, mens de efterforskede.

Leslie Huggins, et medlem af offentligheden, der er evakueret fra en nærliggende bygning, fortalte WKRN News 2: "Dybest set så dørhåndtagene tapede ud omkring det, og bare ikke noget, man ville se hver dag.

De fortalte os, at der er en bombetrussel og skreg dybest set til os for at komme ud af bygningen."

Ejeren af ​​bilen blev til sidst kontaktet af en tilsynsførende fra Murfreesboro Police Department via telefon.

"Han stod sammen med den anden evakuerede på tværs af gaden hele tiden, uvidende om, at det var hans bil, der promoverede bombetruslen," lyder det i politirapporten.

Det blev opdaget, at konstruktionen slet ikke var en bombe, men at ejeren af ​​køretøjet havde fastgjort ‘gummi til sine bildøre med ledninger til gaffatape for at forhindre buler' - bilen fik efterfølgende 'det grønne lys ' af myndigheder.