Mand ville ikke give cigaret væk. Så fik han skåret halsen op

Det er en absurd skæbne at måtte vige sit liv, fordi man ikke ønsker at give en cigaret til en fremmed. Det var dog, hvad der skete for den 39-årige Dennis Anderson natten til søndag.

En tragisk hændelse fandt sted natten til søndag, da en mand ikke ønskede at udlevere en cigaret. Det endte med den fatale konsekvens, at han fik stukket en kniv i halsen.

Den 39-årige Dennis Anderson døde kort tid efter klokken 3:00 natten til søndag foran en døgnåbenbutik i East Dulwich.

Vidner fortæller, at man blev skåret på tværs af halsen med en 15 centimeter lang kniv, og det kostede ham livet. Det værste skulle dog være motivet bag mordet, som lyder på intet mindre end en afvisning af en cigaret.

Butikkens bestyrer, Muhammad Khan fortalte til politiet, at hans fætter var på arbejde, og han var vidne til de optøjer, der kort tid efter førte til drabet på den 39-årige mand.

”De havde et skænderi omkring cigaretter,” lægger han ud inden han fortsætter:

”Manden med kniven kom ind i butikken cirka fem eller seks minutter efter manden, der endte med at blive stukket. Så spurgte manden med kniven, om han ikke kunne få en gratis cigaret, nærmest som en tjeneste. Jeg ved ikke, om han kendte ham,” fortæller Muhammad Khan ifølge det britiske medie Metro.

Så trak han kniven

Manden nægtede at give en cigaret til den anden mand, og det blev stemningen ikke ret god af. De to begyndte at komme op og skændes, og der forsøgte både den ansatte samt flere af kunderne at stoppe dem.

Det var dog først, da de to kom udenfor, at den ene mand trak sin kniv, og den førte han på tværs af halsen på den 39-årige Dennis Anderson, der kort efter døde på stedet.

Det er første gang, at man i butikken oplever noget lignende, da det ellers er et meget fredeligt område.

”Vi har altid sent åbent, men det her er en første gang. Vi har aldrig haft problemer før, det er et pænt veluddannet område, og der bor mange rige mennesker her,” fortæller Muhammad Khan.

Naboerne til butikken var også chokerede, og selvom der er flere pubs, der med jævne mellemrum har sent åbent, så har de aldrig oplevet noget særligt i den bydel.

”Du læser om folk der bliver stukket ned i nyhederne, men du forventer ikke, at det sker så tæt på dit hjem. Folk bor her, fordi det er et godt område, med gode steder at spise og det er et godt sted for familier. Jeg er meget overrasket,” lyder det fra en kvinde til det samme medie.

Hvorvidt politiet har fået fat i gerningsmanden, melder historien intet om.

Læs også

Misforstået par ville have internettet til at betale for deres bryllup

 

Dagens Gossip