Manden dræbte deres lille hund - Nu er hun fyret fra populært tv-program

Foto: Shutterstock.com

Når ens mand dræber familiens hund, så er man nødt til at tage afstand. Hvert fald hvis man gerne vil fortsætte med sin deltagelse i det populære MTV-program 'Teen Mom'

Hvis du er den glade seere af tv-kanalen MTV, så har du højst sandsynligt stødt på programmet ‘Teen Mom’. Det er en amerikansk udgave af ‘De Unge Mødre’, der har kørt på kanalen siden 2009.

En af de populære mødre man har fulgt i programmet ‘Teen Moms 2’ er Jenelle Evans, men hendes historie kommer tv-seerne ikke til at følge meget længere. Den 27-årige mor er nemlig blevet fyret, og det skulle blandt andet skyldes en episode, hvor hendes mand dræbte en lille hund.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

Det skete i sidste uge, hvor manden David Eason eftersigende kastede hunden hårdt ned i deres terrasse, hvorefter han skød den. Det gjorde han fordi, at hunden havde bidt parrets datter Ensley.

Jenelle Evans var efterfølgende så rasende på sin mand, at hun overvejede at få en skilsmisse, men hun vendte altså tilbage til ham, og det blev for meget for MTV.

Jenelle Evans her med sin mand David Eaton. Foto: Shutterstock.com

Jeg har kun kærlighed tilovers for MTV

Fyringen af realitydeltageren kom ikke som den helt store overraskelse, men trods det, at hun ikke længere skal lave tv for den store tv-kanal, så bærer hun ikke nag.

“Jeg var en smule chokeret, men jeg havde set det komme,” fortæller Evans til magasinet US Weekly, inden hun fortsætter:

“Det er chokerende, men jeg respekterer deres beslutning, og jeg har kun kærlighed tilovers for MTV,” fortæller hun.

Mens Jenelle Evans nu kan rette sin fokus mod familien, uden at hele verden kan følge med, så har manden David Eason lidt mere at forholde sig til. Politiet er nemlig gået ind i sagen omkring den dræbte hund, hvor han måske står til at blive dømt for vold mod dyr.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip