Manden slår ekskonens græsplæne 28 år efter deres skilsmisse: Næsten alle efterlades i tårer, når de hører årsagen

Emil Martesen

1 uge siden

|

08/06/2024
Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Folk efterlades i tårer, når de hører årsagen.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor skilsmisser er blevet mere almindelige, og det ikke længere er et tabu at tale om, er det historier som denne, der giver os håb. 

Et billede af en far, der klipper sin ekskones græsplæne, er blevet delt mere end 160.000 gange, men det er historien bag, der virkelig rører os til tårer. 

Codie LaChelle McPhate fra Texas, USA, er selv et skilsmissebarn, men hendes forældres tilgang til skilsmissen er unik. 

I deres familie har de formået at opbygge en usædvanlig relation, der får alle til at klappe lidt ekstra i hænderne. 

En dag fangede Codie sågar sin far i at klippe sin mors græsplæne, og efter at have delt billedet på Facebook spredte det sig som en steppebrand. 

Men det er ikke bare billedet, der har fanget folks opmærksomhed, det er historien bag det. 

"Det her er min far, der klipper min mors græsplæne. De har været skilt i 28 år”, lød det fra Codie i opslaget på det populære sociale medie Facebook. 

Det viser sig, at Codie's mor lider af dårlige knæ, og hendes stedfar arbejder i en anden by. 

Så da Codie's søskende spurgte, hvorfor deres far hjalp med at klippe deres mors græsplæne, svarede hun enkelt: "Fordi hun havde brug for hjælp”. 

For Codie's far var det en selvfølge at træde til. Han lagde ikke skjul på, at uanset skilsmisse eller fortidige forskelligheder, så stod han fast ved, at hans ekskone havde brug for hjælp, og han tøvede ikke et sekund med at tilbyde sin hjælp. 

Historien om Codie's far og hans hjælpsomhed er gået viralt verden over, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hans handling viser et eksempel på ubetinget kærlighed og omsorg, der går ud over enhver form for konflikt eller skilsmisse. 

"Jeg er virkelig heldig at have så fantastiske forældre”, slutter Codie opslaget. 

Denne hjertevarme historie minder os om betydningen af at sætte vores forskelligheder til side og prioritere kærlighed og støtte i vores familierelationer. Den er en påmindelse om, at verden ville være et bedre sted, hvis flere kunne følge dette eksempel.

Foto: Facebook