Maria købte sandwich i supermarked: Hun blev 'frastødt' over, hvad hun fandt i den

Foto: Shutterstock.com

Maria havde ikke forventet at finde, hvad hun fandt i sin sandwich - og hun blev derfor 'frastødt' ved synet af det.

Maria Brand besluttede sig for at købe en sandwich i supermarkedet Tesco tidligere på denne uge. Sandwichen ville han nyde i sin frokostpause på den skole, hvor hun er lærer.

Læs også

Politiet blev kontaktet af samme mand 68 gange: Så fandt de ud af, hvorfor han ringede

Men efter at have set frem til at spise sin sandwich med kalkun fra Tesco, havde hun 'ikke forventet' at finde, hvad hun fandt inde i den.

Da hun tog en bid af sandwichen, var der nemlig pludselig noget 'hårdt' i hendes mund, hvilket fik hende til at føle sig 'frastødt'.

Efter at have set nærmere på, hvad der egentlig var havnet i først hendes sandwich og dernæst hendes mund, fandt hun, hvad der lignede et stykke træ, hvilket nu har medført, at hun ikke længere ønsker at købe sådanne sandwiches.

Det skriver det britiske medie Liverpool Echo.

Hun fortæller også til Liverpool Echo, at sandwichen var noget, hun ville forkæle sig selv med i hendes korte frokostpause. Hun endte dog med at føle sig alt andet end forkælet.

"Jeg var ærligt talt frastødt, da jeg tog den næstsidste bid af første halvdel," siger hun til det britiske medie.

"Jeg holdt ind til siden for at spise hurtigt, og kiggede ud på det dejlige landskab, indtil min sidste bid. Jeg troede, det var ben, men da jeg tog det ud af munden, så jeg, hvad der kun kan beskrives som træ."

Foto: Twitter/Privat

"Det har afskrækket mig. Jeg spiste ikke resten. Jeg tror, ​​jeg kommer til at holde mig væk fra sandwiches i æsker i et stykke tid. Jeg får det sjældent, da jeg plejer at tage min egen frokost med, men hvis jeg gør det, går jeg i Tesco, eller hvis jeg føler mig frodig, i M&S."

"Jeg er virkelig skuffet. Det har afskrækket mig totalt og lært mig altid at lave min egen madpakke. Jeg skrev på Twitter, fordi jeg undrede mig over, om nogen ellers havde fundet noget interessant i deres sandwiches."

"Men tjek dem før du spiser. Det har gjort mig forfærdet, og jeg blev ved med at tænke på det hele eftermiddagen."

Maria siger, at hendes mål ikke er at 'udskamme et firma', men at finde ud af, om det er sket for andre. Hun spekulerede desuden på, 'hvilket andet fyld som Tesco overvejer til deres sandwich'.

"Ikke det fyld, jeg havde forventet. Og træ er ikke opført som en ingrediens. Sandwich i æsker ødelagt for evigt. Tak. Tesco, tror I, det her er et stykke træ? Ja, jeg havde det i min mund," skrev hun på Twitter.

Tesco var hurtige til at svare Maria: "Hej Maria. Jeg er virkelig ked af at høre dette. Tag venligst dette og emballagen med tilbage til en af vores butikker, og vi vil helt sikkert få dette undersøgt for dig."

Læs også

Elselskab med håndsrækning til kunderne: Lancerer smart løsning som de første

Liverpool Echo har desuden været i dialog med en talsmand for Tesco: "Vi er kede af, at fru Brand fandt dette i sin sandwich. Hvis hun tager det med tilbage til en af vores butikker, vil vi undersøge det, og hun kan få fuld refusion."

 

Dagens Gossip