Masseskyderi i europæisk land har kostet børn livet: Gerningsmanden dræbt af civil borger

OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock

11 mennesker har mistet livet fredag efter et tragisk skyderi.

Masseskyderier er efterhånden (desværre) blevet en forholdsvis normal del af nyhedsbilledet - især i USA. 

Det er dog alligevel sjældent, at vi hører om masseskyderier i Europa, men det sker desværre. 

Læs også

Hund vendte hjem med stor overraskelse: Ejeren ringede straks efter hjælp

Senest har Danmark som bekendt været ramt af et tragisk angreb i Field's, ligesom Tyskland også har været ramt af et par skyderier, og nu er den gal i endnu et europæisk land. 

Fredag gik en mand således amok med et jagtgevær i det østeuropæiske land Montenegro, som ligger nord for Albanien og syd for Kroatien. 

Det skriver udenlandske medier. 

Angrebet fandt sted i byen Cetinje, hvor en mand først skød en familie, som lejede sig ind i hans lejlighed, hvorefter han gik på gaden og skød løs. 

Det endte med at koste 10 mennesker - herunder to børn på henholdsvis otte og 11 år - livet, før en civil borger på ukendt vis formåede at overmande gerningsmanden og tage livet af ham. 

Det har direktøren for politiforvaltningen i Montenegro, Zoran Brđanin, ifølge serbiske medier forklaret og uddybet, at motivet bag angrebet endnu er ukendt.

Zoran Brđanin holdte lørdag tale for befolkningen i Montenegro / Foto: Vijesti 25

Brđanin har desuden udtalt, at yderligere seks blev såret, og at angrebet fandt sted omkring klokken 15:30, hvor den 34-årige gerningsmand gik amok med et jagtgevær. 

I dag, lørdag, holdte politidirektøren en tale for befolkningen i landet, hvor han kaldte angrebet for en "tragedie" for hele Montenegro. 

"Menneskeliv er det mest værdifulde og uerstattelige, og i dag mistede vi 11 borgere, heraf to børn. Jeg føler med ofrenes familier, både på egne vegne og på vegne af Politiforvaltningen, og jeg sender dem hermed min dybeste medfølelse, [...]. Jeg håber også, at de sårede vil komme sig hurtigt [...]," udtalte han blandt andet.

Læs også

3 unge piger slog deres egen 'monster'-far ihjel

 

 

 

Dagens Gossip