McDonalds-ansat springer ind i bil i drive-thru: Hyldes som en helt

Foto: Privat

Hverdagens helte er dem, der har mod og empati til at gribe ind, når nogen er i knibe. Denne McDonalds-ansatte er et godt eksempel på en sådan person.

Det er svært at være uenig i, at den 22-årige McDonalds-medarbejder Pedro Viloria fortjener at blive hyldet som en sand helt. Ikke mange havde reageret lige så hurtigt, som han formåede at gøre.

Pedro stod i en drive-thru på en McDonalds, da der pludselig opstod en krisesituation for næsen af ham.

Læs også

Læk afslører: Så rig er Vladimir Putin

Han var lige ved at aflevere den bestilte mad, som familien i bilen havde bestilt ved forrige luge. Men bilen rullede lige forbi, uden at nogen rakte ud efter maden. 

Hørte børn i bilen

I bilen sad en kvinde, som havde sine børn på bagsædet. Men hun havde slet ikke fat i rattet, da bilen rullede forbi Pedro.

Foto: YouTube

"Jeg tænkte, at der var noget galt med kvinden, og at jeg var nødt til at gøre noget for at hjælpe hende," fortæller Pedro til Inside Edition. 

Pedro kunne høre, at børnene på bagsædet skreg efter deres mor: 'Mor! Mor! Hvad laver du? Mor!'. Samtidig fortsatte bilen med at bevæge sig fremad, uden at moren bevægede sig, hvilket også kan ses i videoen. 

Pedro opfattede hurtigt, at kvinden havde fået en form for anfald eller lignende, hvorfor hun ikke var i stand til at manøvrere bilen. Dette var grunden til, at bilen rullede forbi ham, mens børnene skreg.

Foto: YouTube

"Jeg tænkte, at hvis disse børn mister deres mor i dag, ville det være ekstremt tragisk. Hvis jeg var død ved at redde den kvinde, ville jeg have gjort det alligevel," sagde han. 

Den 22-årige Pedro smed, hvad han havde i hænderne og hoppede ud ad vinduet inden for få sekunder. Han løb hen til bilen, stoppede den, og kontrollerede moren.

Da Pedros kolleger så, hvad skete, skyndte de sig at tilkalde en ambulance.  

"Jeg gik aldrig i panik overhovedet. Min hjerne var i en heroisk tilstand," sagde Pedro. 

Så snart ambulancefolkene var på stedet, vurderede de, at moderen skulle køres på hospitalet. Takket være Pedro var der ingen, der kom til skade, og moderen kom sig hurtigt på hospitalet.

Læs også

Forældre tvinger 5-årige tvillinger til at blive gift: 'De har været elskere'

 

 

Dagens Gossip