McDonald’s skødeløshed var tæt på at koste 13-årige Adrian livet

Cheeseburgeren var tæt på at tage livet af den 13-årige, som fik en erstatning i form af madkuponer. Mor Linda tror ikke, restauranten forstår, hvad den har gjort.

- Min søn var ved at dø, og så tilbyder de madkuponer! De tager intet ansvar overhovedet.

Sådan lyder det fra Linda Nyström fra Sverige, der er rasende på fastfood-kæden McDonald’s, skriver Expressen.

I sommer var den 13-årige Adrian Nyström på hoceylejr i Skara. Han gik ind på McDonald’s sammen med nogle venner for at spise burgere.

Ifølge moderen bestilte sønnen to hamburgere. Pigen ved skranken forklarede, at det ville tage lidt tid, men at hun havde to færdige cheeseburgere. Drengen sagde, at han ikke spiser ost, fordi han er laktoseintolerant.

Hvis Adrian Nyström får mælkeprotein går hans krop i anafylaktisk chok. Det får hans hals til at svulme op, så han ikke kan trække vejret. Uden en indsprøjtning med adrenalin risikerer han at dø.

Ekspedienten bestilte to hamburgere i køkkenet. Kort efter fik den 13-årige sine burgere. Man vidste straks, der var noget galt. 

Læs også

Nu advarer FBI: Defor skal du med det samme dække kameraet på telefon og computer til

Han løftede overbollen og så, at det faktisk var en cheeseburger, hvor osten var skrabet væk, men der var stadig rester af ost i burgeren.

- Han gik i panik og troede, at han ville dø. Vi har måttet tage på skadestuen i ambulance på et tidligere tidspunkt, da Adrian ikke kunne trække vejret, forklarer Linda Nyström.

Drengen begyndte at koldsvede, han havde svært ved at få luft og hjertet hamrede af sted. Adrian Nyström skyndte sig til sit værelse på hockeylejren og tog noget medicin, som reddede hans liv.

Tilbød madkuponer
Efterfølgende lå han i sengen hele weekenden med hovedpine og træthed.

Så snart hans far hørte, hvad der var sket, ringede han til McDonald’s for at finde ud af, hvad der var gået galt. Ekspedienten kunne godt huske den 13-årige og sagde, at nogen i køkkenet havde skrabet osten af to cheeseburgere og lagt dem i hamburgerpapir.

Hvem der gjorde det, er uklart. Ingen blandt personalet er blevet stillet til ansvar. Familien blev tilbudt madkuponer, men det gør dem kun endnu mere rasende.

Læs også

Bror taler ud om uopklaret drab på 6-årig skønhedsdronning: Hans mystiske smil får alle til at undre sig

Linda Nyström henvendte sig igen til restauranten og krævede, at den i det mindste erstattede udgiften til den ødelagte hockeylejr. En udgift på omkring 1100 kroner. 

Det ville restauranten dog ikke. 

- Jeg tror ikke, de er klar over, hvad de har gjort. De tager ikke noget ansvar overhovedet, siger Linda Nystrøm.

 

Dagens Gossip