Medarbejder på McDonald’s er klar til at tage mod bestilling – men pludselig springer han ud af vinduet

En 22-årig McDonald’s-ansat skulle lige til at tage mod i en bestilling, da han fik øje på noget underligt udenfor. Hans kolleger nåede ikke at reagere, før den 22-årige i én bevægelse hoppede ud af vinduet.

En McDonald’s-medarbejder fra Florida bliver hyldet som en helt, efter han tilsidesatte alt for at hjælpe en kvinde i nød.

Den 22-årige Pedro Viloria var på arbejde ved take away-vinduet, da han opdagede, at en kvinde på den anden side fik det dårligt, rapporterer New York Daily News.

Kunden – som var en politibetjent, der havde fri – virkede til at have det fint, da hun bestilte mad. Men da han rakte hende posen med mad, kunne han se, at hun havde svært ved at trække vejret.

Læs også

Kvinden havde ikke vasket hår i et halvt år: Se det utrolige resultat otte timer senere

På bagsædet havde hun angiveligt sine to børn. Da hun langsomt kørte væk fra restaurantens vindue, kørte hun ind i en vejchikane.

Pedro Viloria hørte børnene skrige på bagsædet og sprang resolut ud af vinduet. Derefter løb han hen til bilen.

- Jeg tænkte, at hvis de børn skulle miste deres mor den dag, ville det være så tragisk, siger den 22-årige.

Han indså, at kvinden var bevidstløs, og løb tilbage til restauranten for at få hjælp. To kunder, hvoraf den ene var paramediciner og den anden brandmand, ilede til kvindens hjælp. De udførte førstehjælp og brugte en hjertestarter til at genoplive hende.

Kvindens identitet er ikke offentliggjort, og det vides endnu ikke, hvordan hun har det.

Læs også

Tyv stjæler ældre mands pung i Helsingør: Det kom han til at fortryde

Episoden blev fanget til på restaurationens overvågningskamera. Se videoen øverst i artiklen.