Medie: Trump ville bremse migranter ved at skyde dem i benene

Foto: Shutterstock.com

Det kan meget vel være, at den amerikanske præsident Donald Trump, har spillet lidt for mange zombiespil. Hans foreslag til at bremse migranter fra at nå ind i landet, minder nemlig om måden, at bremser zombier på i skydespil.

Da Donald Trump meddelte, at han ville stille op til det amerikanske præsidentvalg i 2016, var det nok de færreste, der havde regnet med, at han ville være i nærheden af at få nok stemmer.

Donald Trump var dog ikke blot i nærheden af, han fik nok stemmer, og har dermed været præsident siden november 2016.

Læs også

Trumps datter i tøjfadæse: Ivanka havde glemt sin BH

En af årsagerne til, at Trump fik så mange stemmer, skal blandt andet findes i, at han ville gå hårdt efter migranter, og helt særligt bygge en mur mellem USA og Mexico, der skulle holde de illegale migranter fra at komme ind i landet.

Den amerikanske præsident har fortsat ikke haft held til at få bygget sin mur, men han har ifølge New York Times haft mange forskellige ideer til, hvordan man kunne gøre det.

Læs også

Brexit om 29 dage: Se hvad det kommer til at betyde for dig som dansker

Dette inkluderede blandt andet, at der omkring muren skulle være en voldgrav, som skulle være fyldt med vand, slanger og alligatorer. Derudover skulle der være strøm koblet til muren, og på toppen skulle der vær spidse pigge, der kunne trænge gennem huden på mennesker.

Intet af det ovenstående har den amerikanske præsident naturligvis haft held med, men han er slet ikke færdig i forsøget med bizarre ideer. Det fortæller New York times om i går, hvor de rettede blikket mod et møde i det ovale kontor tidligere på året.

Skyd dem i benet for at sænke dem

Ved dette møde var Trump som sædvanlig træt af migranter, og han havde derfor fået en ny ide. Han beordrede, at den 3.218 kilometer lange grænse mellem USA og Mexico skulle lukkes helt ned ved middag den efterfølgende dag.

Det kom dog ikke til at ske, da rådgivere heldigvis fik overbevist præsident Trump om, at det kunne fange amerikanske turister i Mexico, børn i skoler på begge sider af grænsen kunne blive fanget, og der kunne komme en økonomisk nedsmeltning mellem de to lande.

Præsidenten var dog ikke færdig med sine ideer, New York times skriver nemlig, at Trump decideret kom med en opfordring til at skyde migranterne.

“Efter offentligt at have antydet, at soldater skulle skyde migranter, hvis de kastede med sten, bakkede præsidenten af igen, da hans stab fortalte ham, at det var ulovligt,” skriver New York Times.

Til trods for, at præsidenten fik at vide, at det ville være ulovligt, så gav han ikke op på tanken om at skyde migranter. I stil med de bedste zombie-spil, foreslog han nemlig, at man i stedet kunne skyde dem i benet for at bremse dem.

“Hjælpere har fortalt, at Trump senere på mødet foreslog, at de kunne skyde migranterne i benene for at bremse dem. Det er dog heller ikke tilladt, fortalte staben ham,” skriver mediet.

New York Times skriver i deres artikel, at den er baseret på interviews med mere end et dusin ansatte og tidligere ansatte i det Hvide Hus, som var direkte involverede i mødet med Trump i marts.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip