Meghan Markle fornærmet over jobtilbud

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Meghan Markle er efter sigende blevet 'fornærmet' over et jobtilbud, hun for nylig har modtaget. Derudover hævdes det, at hertugindens folk er 'rystede' over, at det nogensinde er blevet tilbudt til hende.

Ifølge det britiske medie Mail On Sunday er den 39-årige Meghan Markle blevet kontakt af et amerikansk tv-netværk, der har tilbudt hende et job som vært på et tv-program, der handler om prinsesser og hundehvalpe.

Læs også

Kendt kunstner om coronasmittede: Lad dem, der dør, dø

Jeffrey Katzenburg, der er grundlægger af tv-netværket, der har tilbudt Meghan Markle jobbet, forsøgte også at involvere hende sidste år, skriver Mail On Sunday.  

"Meghan syntes at finde idéen stødende, og selvom hun var taknemmelig i øjeblikket, var folk i lokalet lidt rystede over, at det blev tilbudt til hende," har en kilde sagt til Mail On Sunday. 

Prins Harry og Meghan Markle siges at være i forhandlinger om at skabe et program, der skal handle om bæredygtige rejser. 

Efter sigende vil det være et tv-program, hvis omdrejningspunkt bliver prins Harrys velgørenhedsorganisationer i Afrika. Planen er angiveligt, at hertuginden skal være programmets fortæller. 

Parret har derudover indgået flere store aftaler med giganter som Netflix og Spotify, efter at have trukket sig fra den britiske kongefamilie. 

Flere medier har rapporteret, at den samlede værdi af deres aftaler med Netflix, Spotify mv. lyder på 93 millioner pund. Det er svarende til cirka 800 millioner danske kroner. 

For nylig er det også blevet bekræftet, at den berømte fotograf Tom Bower arbejder på en ny bog om Meghan, som hun siges at 'frygte'. 

"Dette er bogen, Meghan frygter," har en kilde sagt til The Sun. 

"Tom holder sig ikke tilbage og er skræmmende grundig i sin research. Enhver sten vil blive vendt." 

"Tom har tidligere arbejdet med nogle af sine emner og endda brugt tid på at følge dem. Men det er blevet gjort klart for ham, at dette ikke vil være en mulighed med Meghan."

Læs også

Uselvisk prins Harry gav prinsesse Dianas forlovelsesring væk

"Hun vil ikke være en del af det. I betragtning af begivenhederne i de seneste uger og måneder, vil bogen være dynamit. Han forventer, at det kun er toppen af isbjerget, og at mere vil dukke op i løbet af de næste 12 måneder." 

 

Dagens Gossip