Meghan Markle kritiserer sin royale familie: 'Jeg fik ikke lov'

Foto: CBS

Meghan Markle holder ikke igen i sit interview med Oprah. I et nyt klip fortæller hun om, hvordan hun ikke fik lov til at føre en telefonsamtale med Oprah, uden at andre folk skulle være til stede.

CBS har frigivet endnu en teaser til Oprah Winfreys interview med hertugen og hertuginden af Sussex, som vil blive sendt søndag aften amerikansk tid.

Læs også

Han var prinsesse Dianas elsker: Du gætter aldrig, hvad han laver i dag

I det to minutter lange klip, der blev vist på CBS This Morning, fortæller Meghan Markle til Oprah, at det er 'befriende' at være i stand til at træffe sine egne valg og tale for sig selv, da hun nu er blevet befriet for den kongelige families begrænsende regler. 

"Jeg vil bare sige, at jeg ringede til dig, enten februar eller marts 2018, før brylluppet og spurgte: 'Vil du ikke nok give mig et interview?', og du sagde: 'Jeg beklager, men det er ikke det rette tidspunkt'," siger Oprah. 

"Mhmm," svarer Meghan. 

"Og nu kan vi endelig sætte os ned og have denne samtale," tilføjer Oprah. 

"Jeg husker den samtale rigtig godt. Jeg fik ikke engang lov til at føre den samtale med dig personligt. Der skulle være andre personer til stede," fortæller Meghan. 

"Der var andre personer i lokalet, da vi havde den samtale. Du afviste mig pænt og sagde: 'Måske kommer der en anden gang, når det er det rigtige tidspunkt'. Hvad er det rette ved denne gang?" spørger Oprah.

"Umm... Ja, så mange ting," svarer Meghan efter en lang pause. 

"At vi er på den anden side af en masse ting, der er sket, og også, at vi er i stand til at træffe vores egne valg på en måde, som... Jeg kunne ikke hav sagt ja til dig dengang. Det var ikke min beslutning af træffe." 

"Så som en voksen, der levede et virkelig uafhængigt liv, for derefter at gå ind i denne konstruktion, der er anderledes, end hvad jeg tror folk forestiller sig, at den er, er det virkelig befriende at kunne have den ret og det privilegium, på nogle måder, til at kunne sige: 'Ja, jeg er klar til at tale'." 

"At sige det selv. At være i stand til bare at træffe et valg alene og bare være i stand til at tale for dig selv," følger Meghan op. 

Læs også

Meghan 'beskylder Kate og Camilla': Det var dem, der gjorde det

Parrets samtale med Oprah Winfrey blier vist på TV3 og Viafree mandag den 8. marts klokken 21.00.