Meghan støttes af berømtheder: Har dokumentation på konflikt med kongehus

Meghan Markle kan angiveligt bevise alle de påstande, hun fremsatte i et yderst kontroversielt og omtalt interview, hun lavede med sin mand Harry.

Det fortæller flere af hertugindens berømte bekendte ifølge Newsner.

Da hertugen og hertuginden satte sig til et interview med talkshow-værten i sidste måned, kunne ingen have forudset de chokerende afsløringer, der kom ud af det to timer lange interview. 

Læs også

Mor sagsøger daginstitution: Brækkede nyfødt datters arm

Måske den mest skadelige for den kongelige familie var hendes påstande om, at Harry blev spurgt, hvor mørkt deres barns hud ville være, og at Meghan havde lidt selvmordstanker, mens hun var gravid med Archie.

Jeg var virkelig flov over at skulle sige det

Meghan fortalte Oprah, at de konstante falske historier om hende i pressen under hendes graviditet førte hende til at have selvmordstanker.

“Jeg var virkelig flov over at skulle sige det på det tidspunkt og skammede mig over at skulle indrømme det til Harry især, men jeg vidste, at hvis jeg ikke sagde det, ville jeg gøre det. Jeg ville bare ikke være i live længere," - sagde hun dengang.

Meghan tilføjede derefter, at da hun udtrykte sin hensigt om at få professionel hjælp, fik hun at vide at rådgivere i kongehuset, at det ikke ville se godt ud for institutionen.

Mens de stod i en hønsegård i parrets 15 millioner dollars-dyre hjem i Californien, afslørede Meghan også for Oprah, at hun og Harry blev gift i en privat ceremoni tre dage før deres bryllup, og at deres søn Archie blev nægtet en titel.

De mange voldsomme nyheder og afsløringer gav genlyd omkring rundt om i verden,  og mange var hurtige til at sætte spørgsmålstegn ved legitimiteten af hendes påstande.

Det var bekymrende

Tidligere avis redaktør og talkshow-vært Piers Morgan gik så langt som at kvitte sit som fra "Good Morning Britain", efter at han blev kritiseret for gentagne gange at sige, at han ikke tror "et ord" Meghan sagde.

Dagen efter interviewet blev sendt i Storbritannien, offentliggjorde Buckingham Palace en kort erklæring om, at de anklager, som parret udtalte om "især race," var bekymrende.

Erklæringen benægtede ikke påstandene og sagde, at "mens nogle erindringer kan variere, bliver de taget meget alvorligt og vil blive behandlet af familien privat."

Men spekulationer om gyldigheden af parrets påstande blev yderligere styrket, da ærkebiskoppen af Canterbury, Justin Welby, offentligt udtalte, at parret ikke blev gift tre dage før deres bryllup, som hertuginden ellers havde påstået.

"Ingen ved det, men vi kaldte ærkebiskoppen, og vi har lige sagt, 'Denne ting, dette skuespil er for verden, men vi ønsker vores union mellem os," Afslørede hertuginden til Oprah i interviewet.

"Så de løfter, som vi har indrammet i vores værelse er blot os to i vores baghave med ærkebiskoppen af Canterbury," fortsatte hun.

Men uger senere afviste Stephen Borton, den tidligere embedsmand, der udstedte licens til parrets bryllup, Meghans påstand og udtalte, at hun var "tydeligvis forvirret og klart misinformeret."

Og ærkebiskoppen af Canterbury Justin Welby, fortalte BBC Radio 2, at det ville have været "at begå en alvorlig forbrydelse", hvis han havde underskrevet vielsesattesten på selve dagen, vel vidende at det var falsk.

Men tilføjede, at have mødt parret "i en privat og pastoral indstilling" på forhånd, sagde han.

Deres påstand om Archies titel var en, der også kom som et stort chok, da medierne havde rapporteret, at parret havde nægtet Archie en titel.

Mens gravid med sin søn, sagde Meghan, at hun fik at vide den kongelige familie ikke ønsker, at barnet skal have en prins / prinsesse titel. Det betød, at han ikke ville modtage noget af den sikkerhed, der normalt ydes til kongelige børn.

Men Archie har ikke ret til at blive prins, før hans bedstefar Prins Charles bliver konge, som pr regler fastsat af dronningens bedstefar Kong George V mere end 100 år siden.

På grund af dronningens lange regeringstid og udvidede familie er Archie for langt væk fra tronen til at blive prins ved fødslen, han må vente, indtil han bliver monarkens barnebarn.

Men mens så mange var i stand til at bestride parrets påstande, har mange berømtheder ikke kun støttet op om parret, men også udtalt, at de havde beviser for Meghans kampe på slottet.

Meghans ven Janina Gavankar fortalte værter for et britisk talkshow, at "der er mange e-mails og tekster", der understøtter hendes påstande.

Og Oprah's nære ven Gayle King sagde Meghan kan støtte alle de påstande, hun gjorde i sit interview med Oprah.

"Meghan har dokumenter til at bekræfte alt, hvad hun sagde i Oprah's interview. Alt," - fortalte King på "CBS This Morning", ifølge People.

Efter slottet havde frigivet sin erklæring som svar på interviewet, forsvarede Meghans ven og kollega, skuespiller Janina Gavankar hertuginden og sagde, at hun vidste, at familien og personalet var klar over de spørgsmål, men "selv om deres erindringer kan variere, gør vores ikke, fordi vi levede igennem det med dem. "

Gavankar, der også er uddannet musiker, har været venner med Meghan i 17 år, og var i kontakt med hende, mens hun var et ledende medlem af den kongelige familie.

I talkshowet "This Morning" fortalte Gavankar, at mens hun var taknemmelig for, at paladset anerkendte oplevelsen, var kongefamilien klar over hvad der foregik.

 "Jeg ved, at familien og personalet var godt klar over omfanget af det."

Hele miseren er dog efterhånden svær at danne sig et overblik over, og der bliver kastet rundt med anklager den ene og anden vej næsten ugentligt. 

Meghan selv, er blevet anklaget for at have været ganske modbydelig overfor nogle af de ansatte der arbejdede for hende, i tiden på paladset, og er ligefrem blevet anklaget for at have mobbet flere medarbejdere i sådan en grad, at de til sidst måtte sige deres job op. 

Der tegner sig derfor et meget mudret billede af den royale konflikt, som måske ville kunne blive mere tydelig, skulle hertuginden offentliggøre de beviser, hun angiveligt har til rådighed. 

På den anden side, ville offentliggørelsen af disse på ingen måde hjælpe i forsoningsprocessen, som både Meghan, Harry og den royale familie, ganske givet stadig håber på er mulig.

Læs også

Familie i chok over besked ved gravsted: “Vi har aldrig elsket dig”

 

Dagens Gossip