Michael blev rasende: Ville brænde diskotek ned, fordi de ikke solgte Redbull

Foto: Shutterstock.com

Diskotetek hvor Michael var i byen solgte ikke Redbull, og det havde den 38-årige mand svært ved at håndtere. Han iværksatte derfor en grusom plan.

De fleste kan nikke genkendende til, at de under en bytur helt spontant får den ide, at de skal have en omgang Jägerbombs. Jägermeisteren skyldes bedst ned med en Redbull, men i stedet for energidrikken der giver vinger, får man i stedet en discount-energidrik.

For de fleste mennesker ville det blot få dem til at ryste på hovedet, bunde genstanden og undlade at bestille drinks med energidrik igen, men for Michael valgte han lige at tage den skridtet længere.

Læs også

Forfærdeligt nyt: Koalaen er nu uddød

Michael var fra Oxfordshire var nemlig i byen, hvor han havde fundet vej ind til diskoteket Shush. Han var tørstig og ville gerne have en Redbull, så han gik op i baren og bestilte en.

I stedet for Redbull blev den 38-årige Michael dog præsenteret for et andet brand, og det var han bestemt ikke tilfreds med. Bartenderen fortalte ham, at de ikke solgte Redbull, og det fik altså Michael til at se rødt, og han gik amok.

Foto: SWNS

Michael blev smidt ud af diskoteket og begyndte at marchere hjem, og her forventede dørmændene nok ikke at se den 38-årige mand igen. De tog dog fejl.

Tog hjem for at planlægge grusom hævn

Den rasende mand tog nemlig kun hjem for at planlægge sin hævn, og det kunne have vist sig at være en særdeles farlig en af slagsen. Det skriver det britiske medie Metro.co.uk.

Overvågningskameraer der blev afspillet i retten ved Michaels forhør viste nemlig, at han kom gående med en 20 liter hvid plastikdunk fyldt med benzin. Da han kom tæt på diskotekets indgang, kastede han benzinen op mod døren, og video fra stedet viser også, hvordan Michael spyttede benzin på flere af de ansatte.

Til sidst kan man se Michael der tænder en lighter og efterfølgende skriger diverse dødstrusler. Han skulle blandt andet have råbt, at han vil brænde hver eneste person på diskoteket, hvor der på det pågældende tidspunkt var 177 gæster.

Den 38-årige Michael Day blev anholdt af politiet, og i retten har han fortalt, at han havde drukket syv flasker Corona, og at han ikke havde intentioner om at starte en brand, men at han blot ville skræmme dem.

Dommer Maria Lamb kaldte hele episoden for frygtelig, og idømte den 38-årige mand en fængselsstraf på fem år og to måneder.

Læs også

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

 

Dagens Gossip