Michael vandt 84 millioner kroner i Lotto: Så begyndte han vanvittigt morgenritual

Skrevet af Henrik R

31/03/2024
Foto: Privat
Michael fortæller, at hvis han ikke havde mistet alle pengene, ville han være død i dag.

Mest læste i dag

Michael Carroll, en tidligere lotterivinder, har delt sin utrolige historie om, hvordan han gik fra at være multimillionær til at arbejde i et slagteri og som kul-leverandør.

Michae Carroll, der vandt £9,7 millioner (84 millioner kroner) i lotteriet for to årtier siden, brugte sin formue på et liv i overflod, der inkluderede stoffer, alkohol og vilde fester.

Carroll var kun 19 år, da han vandt jackpotten, og hans liv ændrede sig drastisk. Han udviklede hurtigt en afhængighed af stoffer og alkohol, hvor han brugte op til £2.000 om dagen på kokain. Han fortalte Daily Record, at han blev en "fuldblods alkoholiker" og startede hver dag med "tre linjer kokain og en halv flaske vodka".

Han blev kendt for sine vilde sexfester, der mindede om "romerske orgier", hvor nøgne kvinder serverede kokain på sølvfade.

"I hvert rum i mit hus ville folk have sex. Kvinder ville bare komme op til mig og tilbyde mig sex. Pigerne ville være nøgne og servere kokain på sølvfade." fortæller han ifølge LadBible om sit vilde liv

Men hans liv i sus og dus kom til en brat ende. Carroll brugte op til £50.000 på sine fester og lavede nogle dårlige investeringer, der hurtigt tømte hans formue.

Han investerede £1 million (8.6 millioner kroner) i sin yndlingsfodboldklub Rangers, der gik i administration i 2012, og købte en herregård til £325.000 (2.8 millioner kroner), der lå øde i omkring 10 år.

I 2013 erklærede Carroll sig konkurs og var endda hjemløs i en periode på tre måneder. Men trods hans fald fra rigdom til ruin, har Carroll en overraskende positiv holdning til sin situation.

"Jeg lever et godt, frit liv nu, og jeg er lykkeligere, fordi jeg har fået mit liv tilbage. Jeg er en fattig lotterivinder," sagde han. "Jeg tror, jeg er heldig at være i live. Hvis jeg stadig havde pengene, ville jeg være seks fod under jorden."

Carroll har ingen fortrydelse over, hvordan han brugte sin formue. "Jeg ser ikke tilbage med nogen fortrydelse, det er sikkert. Jeg ville ikke ønske at spole tiden tilbage," sagde han.