Mister sin mand pludseligt: 14 måneder senere føder hun hans barn

Foto: Facebook

Sarah mistede sin mand, som døde af et hjertestop. 14 måneder senere fødte hun hans barn

En kvinde har født sin afdøde mands barn 14 måneder efter, at han døde af et hjertestop.

Læs også

19-årige Alexandras kæreste blev stukket ihjel: 7 dage senere fik hun endnu et stort chok

Sarah Shellenberger var i stand til at blive gravid med sin afdøde mand ved hjælp af frosne embryoner, og i maj fødte hun deres lille dreng Hayes.

Hendes mand, Scott, døde af et pludseligt hjertestop i februar 2020. Sarah havde netop færdiggjort kunstig befrugtning på en fertilitetsklinik, da hun modtog den forfærdelige nyhed.

Parret havde forsøgt at få en baby, og havde fået at vide, at den eneste måde, de kunne blive gravide, ville være via kunstig befrugtning. Grundet de høje omkostninger forbundet med dette i USA, valgte de at rejse til Barbados for at få det gjort.

Parret, der blev gift i 2018, fik foretaget deres første ægudtagning i 2019, hvor de fandt ud af, at det var en dreng.

"I første omgang endte vi med at få et genetisk normalt embryo, og det viste sig at være Hayes," sagde Sarah, der er uddannet lærer og bor i Oklahoma.

"Vi fandt ud af lige før jul, at det var en dreng. Scott og jeg nåede at udvælge navne, før han døde, og det var virkelig betydningsfuldt."

"Vi besluttede at vende tilbage i februar til endnu en ægudtagning, mens jeg stadig havde så mange æg som muligt."

 

Denne gang kunne Scott dog ikke tage med, fordi han ikke havde mulighed for at tage ferie. Derfor tog Sarah i stedet sin mor med på turen.

Efter at processen var gennemført, fløj Sarah tilbage til Oklahoma med en mellemlanding i Toronto. Da de landede i Toronto, fik hun den forfærdelige nyhed overbragt.

"Da jeg landede i Toronto og fik tændt min telefon, var den ved at gå amok," sagde Sarah til Daily Record.

"Jeg havde en masse beskeder. Den første jeg så, var fra en af Scotts kolleger, der fortalte mig, at de alle var samlet for at bede for Scott."

"Jeg ringede til hans mor, og hun fortalte mig, at han havde fået hjertestop og var på intensiv, og at han ikke havde genvundet bevidstheden."

Da Sarah landede i Oklahoma, skyndte hun sig til hospitalet for at se sin mand. Sarah havde svært ved at tro på, at hendes sunde og raske mand var blevet ramt af et hjertestop, og troede, at han ville klare sig.

Men lægerne overleverede den forfærdelige nyhed om, at den kun 41-årige Scott var hjernedød.

 

"Jeg kunne ikke tro det. Der er ingen ord, der kan beskrive den følelse," sagde Sarah.

Sarah besluttede sig for, at hun ville donere hans organer og udfyldte derfor det nødvendige papirarbejde.

"Fredag den 21. februar måtte jeg sige farvel til ham. Det er det sværeste, jeg nogensinde har gjort," fortalte Sarah.

Scotts organer endte med at redde tre andre menneskers liv. Og seks måneder efter hendes mand gik bort, tog Sarah tilbage til Barbados. En uge efter var hun gravid.

"Det var vores største drøm. Scott ville være far. I vores øjne har vi disse to embryoner, der allerede er skabt, og det er vores børn. For mig var der ingen anden mulighed. Det er vores børn."

Læs også

Hun føder tre små drenge, men da hun ser dem første gang, tror hun ikke sine egne øjne

Den 3. maj fødte Sarah deres søn Hayes med sin mor ved sin side.

 

Dagens Gossip