Model mistede del af ansigtet: Nu deler hun billeder af helingsprocessen

Foto: Instagram

Den californiske model og skateboarder, Brooklinn Khoury, har delt adskillige billeder af sig selv på sin Instagram, efter at hun mistede overlæben i et brutalt hundeangreb.

Den unge model og skateboarder fra Californien, Brooklinn Khoury, mistede i november 2020 sin overlæbe, da hun blev brutalt angrebet af sin kusines hund. Nu deler hun billeder af helingsprocessen, fordi hun vil "inspirere så mange mennesker som muligt". 

Khourys kusine inviterede hende til Gilbert i Arizona for at lave en tøsetur, hvor de bare skulle hygge, sladre, lægge makeup og slappe af ved poolen. Turen endte dog ikke helt som forventet.

Læs også

Hvor mange har du været sammen med? Her er det ideelle antal

D. 3. november 2020 fik de to kusiner ordnet deres negle, hvorefter de kørte en tur for at ordne nogle forskellige ting. På vej hjem i bilen tog Khoury en selfie, som blev det sidste billede af hendes ansigt, hvor hun stadig har en overlæbe. 

Ironisk nok valgte hun at redigere overlæben ud, fordi der var en stor bums. 

Tilbage i kusinens hjem snakkede Khoury med kusinens hund - en 8-årig Pittbull - Diesel, som hun havde mødt adskillige gange før. 

Khoury fortæller ifølge People, at hun stod op og bukkede sig ned for at ae hunden, som sad på gulvet. "Du er sådan en god dreng," sagde hun til den, før den lige pludselig sprang op og bed sig fast i hendes overlæbe. 

"Jeg stod op, og han sad ned - han sprang bogstavelig talt bare op. Og han hang bogstavelig talt - bogstavelig talt med arme og ben hængende fra min læbe. Og mit første instinkt var 'Oh Gud, læg dig ned på jorden med ham, hold hans hoved, gå hvorend han går'," fortalte Khoury, da hun skulle beskrive hændelsen. 

Hun forklarede desuden, at hun fulgte hundens bevægelser for at undgå, at den skulle bide noget af hendes ansigt af, men det hjalp desværre ikke. "Endelig følte jeg, at den gav slip. Og så fløj noget afsted og ramte væggen," erindrer hun. 

Hun fortalte, at hun rejste sig op og prøvede at forstå, hvad der lige var sket, da hun pludselig kunne smage blod og lagde mærke til, at hendes trøje var smurt ind i blod.

Før (tv) og efter (th) / Foto: Instagram

Da hun kiggede ned af sig selv, så hun en pink klump ligge på gulvet, og på grund af bumsen kunne hun genkende, at det var hele hendes overlæbe, som hunden havde bidt af. 

Hun skyndte sig derfor at pakke den ind i en serviet, og kusinen kørte hende med alt hast til hospitalet, hvor kirurgerne desværre ikke lykkedes med at sætte overlæben på plads igen. 

Khoury har derfor siden været i gang med et langt forløb, hvor hendes overlæbe stille og roligt bliver genopbygget, og allerede under én uge efter ulykken postede hun et billede af sig selv uden overlæbe på de sociale medier.

Foto: Instagram

"Livet er ikke perfekt," har hun udtalt og forklaret, at hun gerne vil vise livets skavanker og problemer i stedet for at fremvise alt som perfekt, hvilket hun mener, at for mange gør på sociale medier som Instagram.

Læs også

Mor optog 2-årige Olive åbne fantastisk gave: Nu går videoen verden rundt

 

 

Dagens Gossip