Model ville overraske sin kæreste med 'særlig gave': Du gætter aldrig, hvordan hun gjorde det

24/09/2023 10:17

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vil man overraske sin kæreste, er der mange måder at gøre det på. De færreste vælger dog at gøre, hvad modellen Cris Galera gjorde.

Mest læste i dag

En model besluttede sig for, at hun ville overraske sin kæreste. Den måde, hun gjorde det på, er der kun få andre kvinder, der har overrasket deres partner på. Hun valgte nemlig at få lavet en 'ny vagina' som en overraskelse til sin kæreste.

Cris Galera besluttede sig for at gennemgå en helt særlig operation for at overraske sin kæreste, forretningsmanden Miqueias Rocha.

Ifølge Daily Star har hun selv afsløret, at hun har gennemgået en operation for at ændre udseendet af sit 'intime område', som hun dernæst overraskede sin partner med. Ifølge hende selv, har det for hendes nedre regioner til at se 'yngre ud'.

"Jeg fik en foryngelse dernede for at få det til at se 'yngre ud'. Den ser nu smuk, ny og stram ud - min kæreste elskede det. Alt er nyt her," siger hun.

Influenceren, der tidligere har trukket overskrifter, fordi hun blev gift med sig selv, besluttede sig for at få operationen af æstetiske årsager. Hun har selv opsøgt en specialist, som forklarede hende nærmere om det, inden det hele blev sat i gang.

"Proceduren blev udført, mens jeg var vågen. Kort efter modtog jeg blomster fra min kæreste som en overraskelse. Jeg lå stadig i hospitalssengen," siger hun om operationen, der varede i to timer.

"Det er stadig meget hævet, da alt blev skåret op. Han bliver nødt til at vente en måned for at se det endelige resultat."

Ikke nok med det, så har hun også filmet det hele, hvilket hun giver sine følgere mulighed for at købe sig adgang til se. Det koster 2 dollars at købe filmen, men det er dog kun kvinder, der kan få lov til at købe den.

" Jeg har tænkt mig at vise den til piger, der gerne vil gøre det, men som ikke ved, hvordan det foregår," afslører hun i et opslag på Instagram.

"Alle kvinder, der slutter sig til gruppen (på platformen Telegram, red.), vil se hele proceduren uden censur. Det er kun for dem, der har modet."

Når den er kommet i bedring, vil Cris også give en 'rundvisning' af sit nye intime område, så interesserede følgere kan få lov til at se resultat.

"Jeg har tænkt mig at lave en 'rundvisning' for mine fans og vise alt, hvad der er ændret," sagde hun om en video, som vil blive offentliggjort på hendes OnlyFans-profil i oktober.