Moderen kom hjem med sin nyfødte baby: Kort tid efter fik hun sit livs chok

Foto: YouTube

En nybagt mor var kommet hjem fra hospitalet, og kort tid efter fik hun sit livs chok. Det barn hun fik med hjem, var ikke hendes eget

Det hele starter som en hvilken som helst anden kærlighedshistorie. Et par forelsker sig, gifter sig og beslutter sig for at få børn. Kort efter er hun gravid, og ni måneder efter bliver de til en familie på tre.

Læs også

Gravid kvinde: Giv mig 6,7 millioner inden for 72 timer - eller jeg får en abort

Her slutter ligheden mellem Mercy og Richs historie og den gængse historie dog. Parret fandt nemlig ud af, at de havde fået den forkerte baby med hjem fra hospitalet.

Da Mercy Casanalles og Rich Cushworth fra Dallas kom hjem fra hospitalet med deres nyfødte søn, blev Mercy kort tid efter overbevist om, at det ikke var hendes barn, hun holdte i sine arme.

Derfor besluttede hun sig for at tage kontakt til sin læge, som hun forklarede, at noget føltes forkert, når hun ammede barnet. Hun syntes ikke, at det mindede om det barn, hun fødte på hospitalet. Det skriver ABC News.

Lægen tager dog ikke Mercys mistanke seriøst. Til sidst begyndte hun også selv at tvivle på, om hun havde ret i sin mistanke. Hun kunne dog ikke slippe tanke om det, og et par uger efter besluttede parret at få lavet en DNA-test.

Foto: YouTube

Da de modtog resultatet på DNA-testen, stod det klokkeklart: Mercy og Richs søn var ikke deres biologiske barn. Her blev parret bekræftet i, at de havde fået det forkerte barn med hjem fra hospitalet.

Det viste sig, at der var blevet født fire andre drenge på samme dag på hospitalet, hvor Mercy fødte sin søn. Efter at en DNA-test var udført på alle fire drengebørn, fik parret et match. Mercy og Rich havde endelig fundet deres søn.

Men det skulle vise sig at blive noget af en proces at få deres biologiske søn tilbage. Der var flere juridiske tvister, og processen endte med at tage sammenlagt ni måneder.

Læs også

Se Simones modige svar, da hun blev anklaget for at snyde med vægttabsbilleder

Først herefter modtog forældrene den korrekte fødselsattest, hvilket betød, at de kunne hente deres biologiske søn og tage ham med hjem.

 

Dagens Gossip