Mor advarer efter søn fik fingrene i hendes telefon: Kan ikke brug sin iPhone i 47 år

Moderen advarer nu andre om at lade telefonen ligge fremme.

Det er ikke alt, man kan styre, når man som forælder skal passe på sit afkom.

Børn putter alt i munden, stikker fingrene ind de mærkeligste steder og er generelt nogle nysgerrige små pus, der ikke bare lige er til at styre, så snart at de begynder at kravle og gå.

Men udover at børnene selvfølgelig an komme galt af sted, så er der også risiko for at de laver en slem omgang ballade, der rammer mor og far. Det må den kinesiske mor Wei Chunlong i hvert fald erkende, efter at hun lod sin søn pille lidt for længe ved sin iPhone, skriver The Sun. 

Angiveligt havde moderen ikke været opmærksom på sønnen, der havde siddet og hamret på telefonens skærm, da telefonen havde været låst.

Læs også

Moren Laura tog et hurtigt bad: Var ved at brække sig, da hun vendte tilbage og så hvad ungerne havde gjort

Ved mindst 10 forkerte forsøg på at låse mobilen op, får man en time-out, hvor telefonen låser i ét minut. Fortsætter man med at skrive den forkerte kode, så bliver man derefter låst ude i i et kvarter, og siden 30 minutter og derefter i et stigende antal minutter siden hen - hvis man fortsat forsøger at taste den forkerte kode.

Taster man koden forkert, bliver man låst ude, hvor man får en time-put på et par minutter. Foto: Dagens.dk

Moderen har fået denne nedslående besked på telefonen.

Men ifølge den kinesiske avis South China Morning Post er den uheldige kinesiske mor blevet låst ude i 25 millioner minutter, hvilket cirka svarer til 47 år og seks måneder.

Det lyder vanvittigt, men der er ikke et enestående tilfælde, da andre Apple brugere også er blevet ramt af en lignende lockout af deres telefon.  

Apple har ikke valgt at kommentere den specifikke sag.

Læs også

Forældre raser: Da far hører om sin søns ballade, filmer han sin modbydelige straf

Men der findes en rimelig kontant måde at undgå at blive låst ude på - hvis man altså tør eller har meget hemmelige informationer på sin telefon.

Den populære æbletelefon har nemlig en funktion, hvor at man kan få slettet al data på telefonen i tilfælde af, at en uvedkommende taster den forkerte adgangskode 10 gange i træk.  

Mand finder kæmpe æg og får et stort chok, da han forsøger at slå det ud

 

Dagens Gossip