Mor advarer mod kys: Baby endte på hospitalet

Foto: Privat

Hun fortæller om den forfærdelige oplevelse, da hun håber, at det ikke sker for andre.

Zoe Picknett åbner nu op om den forfærdelige tid, hvor hendes etårige datter blev hastet på hospitalet. Hun fortæller, at hun, som så mange andre forældre gør, blot ville kysse sin datter. 

Det endte dog med, at hun kæmpede for sit liv. 

Det skriver Gazzette.

Læs også

Rene Dif hårdt ramt: Det har været dyrt

Hun blev hastet til Great North Children's Hospital i Newclaste, hvor hun har været under overvågning de seneste fire uger. 

Zoe kunne slet ikke forstå det, da hun fik at vide, at hendes datter havde været udsat for to anfald, eftersom hun var sund og rask. 

Hendes datter Teddy har nemlig altid været glad for at udforske verden. Zoe fortæller endvidere, at hun også så småt var begyndt at snakke, men at man nu skal starte helt forfra. 

Foto: Privat

"Jeg troede, at det var noget influenza. Jeg valgte at tage hende med ind til Redcar Primary Care Hospital, for jeg kunne se, at hendes hænder og fødder var blå og kolde, men resten af hendes krop var ildrød." 

Hun blev tjekket og Zoe fik efterfølgende at vide, at hun havde det fint, hvorfor hun var fri til at tage hende med hjem igen.

I weekenden oplevede Zoe, at hendes datter, som hun beskriver som meget livlig og glad, ikke følte for at spise og sov meget af tiden. 

Hun følte derfor ikke, at hun var sig selv. 

Teddy blev igen undersøgt, efter at Zoe havde tilkaldt hospitalet. Hun fik dog igen at vide, at der ikke var noget galt med hendes datter.

Zoe fortæller efterfølgende, at hun ikke ved om det var et moderinstinkt, men hun kunne ikke få sig selv til at tro på at Teddy havde det fint.

Hun tog hende derfor med på James Cook University Hospital, hvor hun blev undersøgt med det samme. 

"Vi blev ført ind i et rum, og jeg regnede med, at det ville give hende antibiotika og lade hende blive natten over. Hun blev dog hurtigt scannet, og det fandt ud af, at hun havde en meget lille hjerneblødning og at vi skulle til Greath North Children's Hospital." 

Det var her, at Zoe modtog flere dårlige nyheder.

Hun var blevet ramt af et anfald, der havde medført, at hun havde mistet evnen til at snakke.

Foto: Privat / Zoe Picknett

"Jeg fik at vide, at var jeg kommet en time senere, havde jeg mistet hende. Det er naturligvis trist, at hun skal starte forfra, for hun kendte allerede mange ord, men det hjælper vi hende med."

Zoe fik at vide, at Teddy var blevet ramt af HSV-1, bedre kendt som herpesvirus. 

"Hun har været udsat for alt dette, fordi hun er blevet kysset. Jeg vidste ikke alt det, som jeg ved nu, så jeg ønsker at give min viden videre. Jeg håber, at I er forsigtige. Jeg ønsker nemlig ikke, at dette sker for selv min værste fjende."

Læs også

Rædselsfuldt billede af træner på død væddeløbshest: Nu er han suspenderet

 

Dagens Gossip