Rædselsfuldt billede af træner på død væddeløbshest: Nu er han suspenderet

Foto: Instagram

I kølvandet på, at billedet er gået viralt, er han blevet suspenderet.

Den tredobbelte Grand National-vindende træner Gordon Elliot er blevet bandlyst fra at deltage ved hestevæddeløb. Gordon vil ligeså blive efterforsket, efter man har set et billede af ham, der sidder på en død hest.

Den 42-årige Gordon, der til daglig træner den dobbelte vinder af Aintree, Tiger Roll, har siden undskyldt.

Læs også

Mand stak date ihjel: Voldtog og dræbte dernæst hendes 12-årige datter

Han siger, at han ikke tænkte sig om, før han fik taget billedet. 

Det skriver news.com.au

"Jeg undskylder mange gange for det, som jeg har gjort. Billedet blev taget for et stykke tid siden, da hesten var død af et hjerteanfald. Det er trist, når en hest dør i min varetægt, og jeg tænkte, at jeg ville rykke den. Jeg stod over den, men da jeg modtog et opkald, valgte jeg at sætte mig ned," siger han. 

The Irish Horseracing Regulatory Board har nu igangsat en efterforsking af sagen, og The British Horseracing Authority siger, at han ikke kommer til at deltage i flere ræs i Storbritannien. 

Ryanairs CEO Michael O'Leary er Elliotts overordnede, og også han har kommenteret på sagen, der tog internettet med storm og skabte stor uro. 

"Vi accepterer, at billedet blev taget, mens hans hjerne var slået fra. Vi kan alle lave fejl, men det er vigtigt, at det ikke gentages," siger han. 

Mick Fetzgerald, den tidligere Cheltenham Gold cup-vinder fra Irland, hvor også Elliott kommer fra, har sat ord på den oplevelse, han fik, da han så billedet. 

"Jeg tænkte med det samme, at jeg virkelig håber, at det var fake. Jeg tænkte, at det måtte det være," siger han.

Vi advarer om, at billedet kan være voldsomt for nogen. 

Foto: Instagram

"Jeg blev så trist. Det vigtigste, vi laver, er at vise folk, hvor meget vi elsker heste. Det er vigtigt at fortælle, at i hjertet af dette, er der mange af os, der elsker dem. Det gør mig ked af det, da hestene har givet mig et liv, som jeg er meget privilegeret at have," siger Fitzgerald. 

"Vi ønsker at vise folk, hvor elsket de er af alle i denne sportsgren."

Læs også

Glæde hos familien Pitzner: Afslører god nyhed

 

Dagens Gossip