Mor bedt om at sælge sit barn: Tegnede på dyr taske

Foto: TikTok

Det er en branche, der, når det kommer til visse områder, har oplevet en enorm vækst. Det har medført, at de helt store modehuse ikke har svært ved at sælge deres designs, selvom det koster mange tusinde kroner.

I forlængelse af ovennævnte, så kan man ikke snakke om mode uden at nævne Chanel, der har opbygget et meget stærkt brand, hvilket blandt andet skyldes deres meget populære tasker.

Men eftersom, at man skal give afkald på så mange penge, så bliver man også mere ked af det, skulle der ske noget med den. 

Det skriver Mirror. 

Læs også

Trist afsløring fra Piet Kyndesgaard: Nu er det slut med TV 2-hit

Det er derfor forståeligt, at en mor blev helt knust, da hun fandt ud af, at hendes 5-årige datter havde haft sine fingre i sin mors hvide Chanel-taske, som hun betalte £2000 for, svarende til omkring 17.000 kroner.

Datteren havde brug sin mors taske som sit lærred, hvorfor den var fyldt med tusch.

Men som man bedst troede, at tasken var gået tabt, var der håb at hente. Det kom efter, at hun faldt over The Handbag Clinic, der består af et hold af eksperter, der hjælper med at gendanne tasker.

Foto: TikTok

De har såmænd været så venlige at dele en TikTok-video, hvor den har fået masser af opmærksomhed. 

"Hvad ville du gøre, hvis du datter havde tegnet på din Chanel-taske?"

"Du kan her se, hvad der sker, hvis der bliver tegnet på tasken, hvilket skete for denne dame, der valgte at gøre brug af vores klinik."

Det oplyses, at man lagde ud med at rense blækket, hvorefter man brugte noget metallisk pigment, der hjælper med at fjerne pletterne.

Foto: TikTok

Videoen er blevet viral, da den er blevet set mere end 400.000 gange, ligesom der er 90.000 mennesker, der har "liket" videoen.

Det er derfor ikke overraskende, at der også er blevet kommenteret flittigt i kommentarfeltet, hvor man hurtigt kan se, at der er mange forskellige holdninger til morens situation.

Der bliver først of fremmest lavet sjov med, at hun burde smide sit barn ud, hvorefter en anden bruger tilføjer:

"Det skal sendes retur. Og det er ikke tasken, jeg snakker om". 

"Sælg barnet og køb en ny taske," kommer det fra en tredje.

Det er dog langt fra alle, der deler samme holdning som ovenstående, da mange skriver, at man skal huske, at børn ikke forstår, hvad værdi er for en størrelse.

Læs også

Sarah Bro taler ud om turbulent forhold til Zac Efron