Mor blev spurgt om hun vidste hvem sin datter var kærester med: Hendes svar går viralt

Foto: Privat

En mor modtog pludselig en SMS, hvori hun blev spurgt, om hun vidste, hvem hendes datter var kærester med. Nu går hendes svar viralt.

Ud af det blå modtog Heather Boyer en besked, hvori afsender spurgte hende, om hun var klar over, hvem hendes datter var kærester med.

Hvad hun svarede på beskeden, har hun besluttet at dele offentligt i et indlæg på hjemmesiden Love What Matters.

Læs også

Nu melder Mette Frederiksen ud om valget

Med dette indlæg ønsker hun at tage et opgør med dem, der adskiller mennesker efter hudfarve.

"I dag har min datter ændret sit profilbillede. Efter fem minutter fik jeg en SMS. Der stod: 'Jeg vidste ikke, at hun datede en mørk fyr. Vidste du det?'," skriver hun.

Heather var ganske bekendt med, at hendes datter havde en kæreste, der var mørk i huden. En dreng, som hun selv er rigtig glad for.

Foto: Privat

Derfor besluttede hun sig for at give et var på den modtagne SMS, hvori hun skrev følgende:

"Jeg ser, at min datter er kærester med en dreng, der viser mig stor respekt (hvilket betyder meget for mig), når han besøger os. Han siger altid 'Ja tak', 'Nej tak'. Vi taler om fodbold og baseball. Han siger farvel, når han går og har ikke ved en eneste lejlighed udvist mangel på respekt eller høflighed.

Jeg ser, at min datter er blevet kærester med en dreng, der behandler hende godt. Han tager hende med på dates, til sportsbegivenheder, ud at spise. Ikke ud at drikke eller til fest i weekenden.

Jeg ser, at min datter er blevet kærester med en dreng, der tager hende med i kirke. Hver søndag. Han spiller i kirkens band. Hun sidder med hans familie. Hvor mange unge mænd prioriterer kirken i dag?

Han slår ikke og råber ikke af hende. Han lyver ikke for hende, eller får hende til at græde. Ville jeg hellere, at hun datede en hvid dreng, der gjorde sådan noget, bare for at hun kunne være sammen med en med samme hudfarve? Absolut ikke.

Jeg ved godt, at folk har sine meninger, men min datter har trods alt fundet en, der elsker hende og behandler hende som en dronning. Det gør mig glad."

Læs også

 

 

Dagens Gossip