Mor & datter eller tvillinger - folk er i vildrede

Foto: TikTok / Stacie Smith

Folk er vilde med parret, der er blevet populære på TikTok med videoer, hvor det er svært at bedømme, om de to er mor og datter eller tvillinger.

Skal vi starte med afsløringen? Så lad gå!

De to personer, der er fra Georgia i USA er mor og datter, selvom det kan være svært at få øje på, at der burde være så mange år imellem de to.

Læs også

Gunnar blev forgiftet og døde - nu opfordrer ejer andre til at være opmærksom på dette

Stacie Simon og datteren Madison laver TikTok videoer, hvor de får folk til at tro, at de er tvillinger, skriver Mirror. Stacie, som er i 40’erne, kan ikke helt forstå, at folk har så svært ved at se forskel på hende og den 16-årig datter, da hun ikke selv kan se, at de ligner hinanden så meget. 

“Jeg kan ikke regne det ud”

I en video, hvor de bærer matchende tøj og har samme frisure, stiller de spørgsmålet: “Er I ikke den mor/datter-duo, som folk tror er tvillinger?”

Videoen er blevet set over en million gange og har fået hundredvis af kommentarer, og det er tydeligt, at folk er forvirret.

Screenshot fra TikTok. Foto: TikTok / Stacie Smith.

“Wow, jeg kan ikke regne ud, hvem der er moren.”

“Gud lavede vitterlig en ‘copy and paste’”

“Jeg har set den 10 gange for at finde ud, hvem der er moren, men jeg blev nødt til at kigge i kommentarerne for at finde ud af.”

“At sige, at jeg var chokeret over ligheden, er en underdrivelse!”

“Ingen tvivl, I er tvillinger?”

Til sidst gik Stacie til bekendelse og indrømmede, at hun var moren til venstre, mens Madison optrådte til højre. Hun svarede også, at ‘de får det at vide hele tiden, men de kan ikke selv se forskellen.”

Her på redaktionen havde vi også svært ved det!

Kan du se, at det er mor og datter?

Du kan se deres TikTok-videoer her.

Screenshot fra TikTok. Foto: TikTok / Stacie Smith.

 

Læs også

Janni Pedersen i sorg: “Jeg har elsket hver en dag”

 

 

 

 

Dagens Gossip