Mor deler fars geniale trick: Sådan fik Michael tid til middagslur mens han passede sine 4 børn

Foto: Monica Weber/ Facebook

Føler du også, at det kan være svært at få lukket et øje, når børnene er hjemme? Måske skal du bare følge det genial trick, som Michael bruger.

Det er ikke altid let som forældre til småbørn at få lov til at sove. Ikke engang en kort middagslur kan der findes tid til, men det lykkedes alligevel for en far, der kom på et fantastisk trick.

Monica Weber skulle ud at handle i løbet af juledagene, og det efterlod farmand Michael Weber alene hjemme med parrets fire børn.

Læs også

Han tog billeder af sin kone: Vendte sig kort om, og pludselig var hun væk for evigt

Michael ville gerne sove, men det er svært, når man er forælder til fire små børn, og derfor måtte han være kreativ.

Da Monica kom hjem fra sine indkøb, blev hun i den grad forbavset. Så forbavset at hun tog et billede og delte det på sociale medier.

Sådan får du tid til søvn

Hendes opslag gik lynhurtigt viralt, og det er til at forstå. 

“Jeg er ret sikker på, at han er den mest geniale mand, jeg nogensinde har mødt. Han fik dem til at lave ‘realistisk kunst’ mens han ‘poserer’ eller bare sover. Vinderen får noget chokolade, men lad os nu bare være ærlige, Michael er vinderen her,” lyder det fra konen i opslaget på Facebook.

Billedet afslører også, hvordan Michael ligger og sover på sofaen, mens hans fire børn sidder på gulvet og er i færd med at tegne ham.

Foto: Monica Weber/ Facebook

Opslaget er blevet delt mere end 34.000 gange, og det har fået et hav af kommentarer fra forældre, der hylder den geniale far. En person skriver blandt andet, at hans børn ville falde pladask for det, og at de sagtens kunne sidde der i flere timer.

Så et godt råd til forældrene derude, som gerne vil have lidt flere timer på øjet.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

 

 

Dagens Gossip