Mor deler vandene med forbud: Dette må hendes børn ikke

Foto: TikTok

En mor deler vandene med et forbud, hun har givet sine børn.

En kvinde har truffet en beslutning, som alle ikke er enige i. Hun har nemlig valgt, at hendes børn ikke skal have lov til at overnatte hos venner.

Læs også

3-årig dreng åbnede en pose chips: Så brød han grædende sammen

Alle forældre har naturligvis deres eget syn på dette, hvorfor det er op til hver enkelt forældrepar at beslutte, hvad de mener om det.

Der er selvfølgelig argumenter for og imod, at børnene skal have lov til det. Mange forældre kan sikkert selv huske, at de har gode minder fra de gange, de har overnattet hos venner.

Det er dog ikke alle forældre, der føler sig sikre ved at lade deres børn overnatte hos andre. En af dem, der ikke gør det, er en kvinde, der har delt en video under navnet @t.c.huck på TikTok. Det skriver Tyla.

Efter hun har delt sin video, har det vist sig, at det ikke er alle, der har forståelse for, at hun har valgt at give sine børn dette forbud.

"Alle er forskelle. Jeg synes bare, at det er trist, at børn nu til dags ikke får lov til at opleve de overnatninger, som vi som børn gjorde," skriver en person.

"Ingen overnatninger hos venner? Yikes. Det er nogle af mine yndlingsminder," lyder det fra en anden.

"Overnatning hos venner var det bedste som barn," skriver en tredje, mens en fjerde følger op: "Må jeg spørge hvorfor? Må de ikke have venner sovende? Eller må de ikke sove andre steder?"

I kommentarsporet har kvinden forklaret, hvorfor hun ikke vil have, at hendes børn overnatter hos deres venner.

"Du kan ikke stole på, hvad der sker hjemme hos andre. Og så lader jeg være med at tillade det hos mig, fordi det er ikke fair," skriver hun.

I en opfølgende video fortæller hun, at hun har modtaget et hav af vrede kommentarer og beskeder på det sociale medie. Ikke nok med det, så har hun endda også fået dødstrusler.

Selvom der er mange, der har efterladt vrede kommentarer, giver mange også udtryk for, at de har forståelse for hendes beslutning - og at de selv har truffet samme beslutning.

"Efter at have arbejdet i politiet i 5,5 år, tillader jeg heller ikke overnatninger hos venner," lyder det fra en bruger.

Læs også

Mand ville gerne rejse til Sydney: Da han træder ud af flyet, får han et kæmpe chok

"Til alle, der kommenterer og taler om, at overnatninger var et hit i deres barndom: Verden er anderledes og mere skræmmende nu," skriver en anden.

 

Dagens Gossip