Mor dør af kræft: Hendes sidste opslag på facebook får tårerne til at trille

Privatfoto

Det rørende opslag har rørt mange tusinde til tårer.

Heather McManamy, mor til Brianna og nu afdød kone til manden Jeff McManamy var noget særligt. 

Det har tusinder over hele verden fået at føle, efter at kræftsyge Heathers allersidste ønske er blevet til virkelighed:

Hun ønskede, at hendes mand skulle dele et sidste opslag på facebook, hvis det kom dertil, at Heather gik bort. 

Det gjorde hun desværre for nyligt, og selvom du ikke kendte hende, kan brevet, der er dedikeret til parrets datter og omgangskreds, ikke undgå at røre dig. 

Vi har oversat det løst her og kortet det lidt ned:

Jeg en god nyhed og en dårlig. Den dårlige er, at jeg åbenbart er død. Det gode er, når du læser dette, at det er du ikke (med mindre de har wifi i efterlivet).

Ja, det stinker. Det stinker virkeligt, men jeg er bare så pokkers glad for, at leg levede et liv med så meget kærlighed, glæde og fantastiske venner. Jeg er lykkelig over, at jeg ærligt kan sige, at jeg intet fortryder, og jeg har brugt hvert et sekund på at leve livet fuldt ud. Jeg elsker jer, tak for et fantastisk liv.

Læs også

Rørende video: Se Christian Eriksen 'hjemme'

Uanset hvilken religion, I har til at trøste jer, så er jeg glad på jeres vegne. Men respekter venligst, at vi ikke er religiøse. Derfor; vær sød at lade være med at fortælle Brianna, at jeg er i himlen. I hendes hoved betyder det, at jeg valgte at være et andet sted, og at jeg forlod hende.

I virkeligheden gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, for at at være sammen med hende, for der er intet sted, INTET, jeg hellere ville være end med hende og Jeff. Vær sød ikke at forvirre hende og lade hende tro, at det ikke er sandt. For jeg er ikke i himlen. Jeg er her. Men ikke længere i den møg-krop, der vendte sig mod mig.

Min energi, min kærlighed, min latter, de vidunderlige øjeblikke, det er her alt sammen for dig. Tænk ikke på mig med medfølelse eller sorg. Smil over at vi havde det sjovt sammen, og at det var FANTASTISK. Jeg hader at gøre folk kede af det. Mere end noget andet elsker jeg at få folk til at grine og smile, så vær sød at le af de øjeblikke, vi havde sammen, i stedet for at dvæle ved den tragiske slutning.

Fortæl Brianna historier, så hun ved, hvor meget jeg elsker hende, og hvor stolt jeg altid vil være af hende (og få mig gerne til at lyde meeeeget sejere, end jeg er). For jeg elsker at være hendes mor. Mere end noget andet.

Hvert sekund med hende var lykke, som jeg aldrig havde forestillet mig, jeg skulle opleve, før hun kom til verden.

Og sig ikke, at jeg tabte til kræften. For kræft har muligvis taget næsten alt fra mig, men det tog aldrig min kærlighed eller mit håb eller min glæde. Det var ikke en kamp. Det var bare sådan, livet er, og det er ofte brutalt, tilfældigt og únfair, og sådan går det bare nogle gange. Jeg tabte fanme ikke. Den måde, jeg levede på med kræften i mange år, er en stor sejr for mig. Husk det.

Vigtigst af alt, så var jeg så utroligt heldig at tilbringe over et årti med mit livs kærliged og min bedste ven, Jeff.

Læs også

Medie: Endnu en kendis meldt klar til Vild med Dans

Ægte kærlighed og sjælevenner findes. Hver dag var fuld af morsomheder og kærlighed med Jeff ved min side. Han er helt ærlig den bedste ægtemand i universet. Igennem hele den her lortesygdom, veg han ikke fra min side, selv når andre havde lyst til at stikke af.

Selv på de værste dage fandt vi måder at le sammen. Jeg elsker ham mere end livet selv, og jeg tror helt ind til benet på, at en sådan kærlighed er så speciel, at den vil eksistere for evigt.

Tid er det mest dyrbare i verden, og at have delt mit liv så længe med Jeff er noget, jeg er meget taknemmelig over. Jeg elsker dig Jeff.

Det er fedt, at Brianna er vores kærlighed skabt til live på en meget smuk måde. Det knuser mit hjerte at skulle sige farvel.

Hvis der bare er halvt så sørgerligt for jer, som det er for mig, knuser det mit hjerte endnu engang, for det sidste, jeg har lyst til, er, at gøre dig ked af det. Jeg håber, at du med tiden vil kunne tænke på mig med smil og glæde, for for fanden hvor havde vi et vidunderligt liv.

Sådan lyder opslaget fra den nu afdøde Heather McManamy.

Læs også

Så mange kalorier indtager du på din all-inclusive ferie

 

 

Dagens Gossip