Mor fandt 2-årig datter frosset ihjel på terrassen: Far var faldet i søvn

Foto: Shutterstock (genrefoto)

Fredag mistede toårige Wynter Parker livet, da hun var gået ud på familiens kolde terrasse i den amerikanske stat Ohio, mens hendes far lå i lejligheden og sov.

Den toårige pige Wynter Parker mistede fredag eftermiddag livet, da hun gik ud på familiens terrasse i bidende kulde, mens hun var alene hjemme med sin far, som ifølge det lokale politi var faldet i søvn.

Myndighederne har oplyst, hvordan pigens mor kom tilbage til lejligheden efter et par timers ærinder og fandt sin lille datter livløs på den kolde terrasse.

Det skriver amerikanske New York Post.

Læs også

11-årig pige har født sin storebrors barn

Den chokerede mor ringede ifølge det lokale medie The Akron Beacon Journal til alarmcentralen, efter hun havde fundet sin datter ude i kulden. Da hun kom igennem, skreg hun i telefonen: ‘Hun er frossen’.

Wynter Parkers liv stod desværre ikke til at redde, efter hun var blevet fundet ude på den iskolde terrasse. Den lille pige blev bragt på hospitalet, hvor hun senere døde. Moderen skulle have forklaret alarmcentralen, at hun ikke anede, hvor længe den lille pige havde opholdt sig ude i vinterkulden. 

Det er blevet beskrevet, hvordan den chokerede moder skreg i telefonen og spurgte, hvorfor redningsmandskabet ikke var nået frem til stedet endnu. Moderen blev instrueret i at udøve førstehjælp på Wynter Parker.

Læs også

22 dage gammel baby fundet død i autostol - mor var på restaurant

​Moderen havde efterladt sin datter alene hos faderen i familiens lejlighed for et par timer. Men faderen, som ifølge myndighederne arbejder om natten, kunne ikke holde sig vågen og formåede derfor ikke at holde øje med sin datter, som sneg sig ubemærket ud af døren og ud på terrassen.

Ingen er blevet sigtet i sagen om den lille piges dødsfald, som stadig er ved at blive efterforsket. Man afventer stadig resultaterne fra en obduktion, der blev udført mandag. På terrassen uden for familiens lejlighed bliver Wynter Parker nu mindet med tøjdyr.

Temperaturerne i området omkring familiens hjem nåede fredag et godt stykke under frysepunktet og blev målt til at ligge mellem 7 og 11 minusgrader.

Mor går i panik, da hun opdager at modermælken er lyserød: Så går sandheden op for hende

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip