Mor fik til opgave at filmens sønnens frieri: Endte med at ødelægge det fuldstændig

25/10/2023 17:05

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor havde fået til opgave at filme sin søns frieri, men det gik slet ikke som planlagt.

Mest læste i dag

Det kan virke som en meget basal opgave at skulle filme et frieri, men det var åbenbart ikke helt tilfældet for denne mor.

Hendes søn havde bedt hende om at optage det store øjeblik, så han og hans partner kunne gense det. Det indvilligede hun naturligvis at gøre, men i det han skal til at fri til sin kæreste, formår hun at begå en stor fejl.

I stedet for at filme frieriet, får hun trykket på en knap på telefonen, så hun filmer med frontkameraet. Det betyder, at hun ender med at lave en videooptagelse af sig selv.

Denne video er ifølge New York Post blevet delt på TikTok, hvor man ser sønnen, der skal til at gå på knæ for at fri til sin kæreste på Peterspladsen i Rom.

Men lige inden man får at se, at han går ned på knæ og præsenterer forlovelsesringen til sin kæreste, fumler moren med telefonen. Det ender derfor med, at hun begynder at filme sig selv.

Moren smiler lidt nervøst og kigger ind i kameraet et par sekunder, hvorefter hendes øjne bliver større, da hun indser, hvad der er sket.

"Fortæl mig venligst, at der var en anden, der optog en anden video," har en bruger skrevet som kommentar til videoen, der har fået over 1,9 millioner visninger.

"Jeg ved, at hun er uskyldig, men det her gjorde mig bare så sur," lød det fra en anden.

"Hun havde ét job," kommenterede en tredje.

"Alle siger, at de er sure. Jeg har så ondt af hende. Du kan mærke, at hun var fortvivlet, da hun indså, at det var på hendes ansigt," skrev en fjerde.

Der var også mange seere, der var meget nysgerrige efter at vide, om der var optaget en anden video. Heldigvis var det tilfældet, hvorfor parret alligevel kunne gense det smukke øjeblik.

"Ja! Heldigvis var hans far i gang med at optage det hele," lyder det fra kvinden, som nu kan kalde sig forlovet til den mand, hvis mor optog den første video.

Parret har også delt en anden video, der viser, at han går på knæ og frier til hende. Da hun opdager, hvad der sker, dækker hun straks munden med sine hænder. Derefter nikker hun med det samme og siger ja.