Mor finder 4-årig søn med blodige mærker overalt - så fortæller en pædagog hvad der var sket

Ane Sørensen

358 uger siden

|

08/09/2017
Udland
Foto: Aubrey Bridges
Foto: Aubrey Bridges
Amerikanske Aubrey Bridges lille søn Mason kom hjem fra børnehave med en masse sår i hovedbunden. Da moderen fandt ud af, hvad der var sket, blev hun rasende.

Dagens topnyheder

Den amerikanske mor Aubrey Bridges blev mødt af et væmmeligt syn, da hun hentede sin søn Mason i børnehaven i sidste måned.

Den lille dreng havde nemlig mange blodige mærker rundt omkring over hele kroppen. Aubrey Bridges talte til 14 mærker i alt, som tydeligvis kløede og generede hendes søn.

Det skriver det lokale medie Fox 8.

Det vidste sig efterfølgende, at det tilsyneladende var en masse loppebid, der plagede drengen.

En talsmand fra børnehaven Childcare Network on South Sellars Mill Road skulle have forklaret, hvordan lopperne sandsynligvis var kommet fra en nabos hund og ind på børnehavens legeplads. Da personalet opdagede det, skulle de have sprayet området, holdt børnene inde og givet forældrene besked.

Da Aubrey Bridges konfronterede børnehaven, hævder hun dog, at beskeden lød, de ikke var sikre på, hvad der var sket. En af sønnens pædagoger gav hende dog et andet svar:

- Vi trådte udenfor og hun sagde: det er ikke myrebid, det er loppebid, og vi fik at vide, at vi ville få problemer, hvis fortalte det til forældrene, men jeg syntes, du skulle vide det. Jeg er rasende og så vred over, at jeg er blevet løjet for, siger Aubrey Bridges til Fox 8.

Forældrene skulle en uge senere have modtaget en mail, hvor de blev informeret om hændelsen. I mellemtiden havde Aubrey Bridges skrevet med pædagogen om, at det stadig var et problem.

Mason blev ifølge moderen syg efter de mange insektbid:

- Mason har udviklet en allergisk reaktion mod loppebid. Han fik feber, hostede og begyndte at hvæse rigtig meget. Hans bid udviklede sig til blærer, som måtte drænes adskillige gange. Han måtte behandles for vejrtrækningsproblemer, og min søn har aldrig haft brug for noget lignende i hele sit liv, skriver Aubrey Bridges i et opslag på Facebook, hvor hun advarer andre forældre.

Kommunens direktør for arbejdsmiljø oplyser til Fox 8, at de oprindelig modtog rapporter om lopper både indenfor og udenfor. De skulle dog kun have fundet dem udenfor.

En talsmand for børnehaven har udtalt, at de jævnligt tjekker børnehavens legeplads for farer og aldrig bevidst ville udsætte børnene for bidende insekter. Vedkommende udtalte også, at børnenes sikkerhed er institutionens højeste prioritet.

Dreng blev bidt 15 gange i børnehaven - personalet gjorde intet