Mor forarget over nøgen far i mændenes omklædningsrum: "Hans bagdel var behåret og uattraktiv"

Kan man tillade sig at blive forarget over en nøgen mand i mændenes omklædningsrum? Foto: Pixabay

Ville du som kvinde blive forarget, hvis du gik med din søn ind i mændenes omklædningsrum og der stod en nøgen mand? Det skete for en kvinde i England, der brugte mændenes omklædning til sin søn, fordi kvindernes ikke altid har plads nok.

Med mere end 800 svar på sit opslag må man sige, at den britiske mor har ramt en debatåre på Momsnet.

Foto: Screenshot af indlægget fra Momsnet

Kvinden, der kalder sig Pinkboa, havde tilsyneladende en så skrækkelig oplevelse, at hun måtte til tasterne for at fortælle andre mødre om den krænkelse, som hun tilsyneladende havde været udsat for. Det kom nok som en overraskelse, at det ikke var alle der var enige i, at en nøgen mand i mændenes omklædningsrum kunne være en krænkelse. Måske var det endda hende, der krænkede manden?

Hendes opslag beskriver hvordan en far beslutter sig for at klæde om inden svømmeundervisning:

'Faren til døtrene besluttede sig for at klæde om... han smider sine bukser og er splitternøgen foran sine døtre. Han står også ved døren, så hvis en anden forælder kommer ind, ville deres barn gå direkte ind i hans penis! Og det var ikke i under et minut, for han var også i gang med at tørre sig', skriver Pinboa og supplerer endda med at skrive en sexistisk kommentar om, at farens bagdel var behåret og uattraktiv. Hun spørger derefter, om der er andre, der også finder det mærkeligt, at manden står nøgen og klæder om.

Selvom der er mange, der godt kan se det problematiske i at lade sin penis svinge i børns ansigtshøjde, så er de fleste kommentarer et forsvar for manden, der bare gjorde det, man normalt gør i et omklædningsrum. 

Flere kommentarer vedrører det faktum, at moren benyttede sig af mændenes omklædningsrum. Moren undskylder sig med, at hun bruger det sammen med sin søn, fordi der sjældent er fædre med til svømning og ofte står tomt.

Læs også

Janni Ree med bizar afsløring: Vi kigger ned i toilettet hos hinanden

 

 

Dagens Gossip