Mor giver baby McDonald’s-mad: ‘Det kan jeg ikke se noget problem i’

Foto: Shutterstock.com

Der var lige poppet en mælketand op i den lille mund, da moren begyndte at give sin datter fastfood fra McDonald’s og Burger King.

Hvor gammel skal et barn være, før det må spise McDonald’s-mad? 

Seks måneder er svaret, hvis du spørger denne artikels hovedperson.

Læs også

38-årig kidnappet af maskerede mænd og udsat for torturlignende mishandling

18-årige Jamie-Leigh Gibson, en kvinde fra Irland, har til Mirror forklaret, hvordan hun har ladet hendes datter får burgere og pommes frites fra fastfoodkæderne McDonald’s og Burger King siden pigen var seks måneder gammel.

Den unge kvinde ser ikke noget problem i, at datteren ind i mellem får mad fra de populære restauranter, og datteren ‘elsker’, ifølge Jamie-Leigh Gibson, de saltede snacks. 

Lægen siger, at alt er okay

Efter at have proklameret offentligt, at hun har givet sin datter McDonald’s mad, har hun mødt rigtig meget kritik. Men Jamie-Leigh Gibson, der er gravid med sit andet barn, forsikrer, at lægen har tjekket datteren, som er sund og rask.

Den 18-årige mor kan ikke se noget problem i valget af mad til den lille datter. Foto: Shutterstock.com

Grunden til, at Jamie-Leigh i første omgang valgte at dele sin datters madvaner med omverdenen, var en artikel om en anden mor. Artiklen var blevet delt på Facebook, og i kommentarfeltet blev hun udskældt for at lade sit barn spise mad fra fastfoodkæden KFC.

Det fik den 18-årige kvinde til tasterne.

“Min et-årige har spist McDonald's siden hun var seks måneder gammel. Hun elsker at få en portion pommes frites og en burger."

Det var der mange, der var fortørnet over.

“Ingen i min familie- og vennegruppe sagde noget uhøfligt eller ondt, men i kommentarfeltet til KFC-artiklen var mange ældre kvinder ikke imponeret over, at så mange af os i kommentarfeltet havde givet vores børn fastfood fra de var helt små, men det generede mig ikke, da jeg ikke kendte dem personligt," forklarer hun. 

Det var ikke det sundhedsmæssige aspekt, der gjorde Jamie-Leighs venner og familie urolige. Der var derimod risikoen for, at den lille pige kunne blive kvalt i maden.

”Hun fik sin første tand efter fem måneder, så vi gav hende halvdelen af ​​en almindelig børnehamburger, og hun spiste den,” siger hun og tilføjer:

"Alle, der kender mig, vidste, at jeg gav hende det, og de sagde, at det kunne være farligt at lade hendes spise maden. De var mere bange for, at hun kunne blive kvalt, men jeg så det ikke som et problem, da hun også spiser grøntsager og frugt" konstatere den unge mor. 

Jamie-Leigh har siden sin kommentar til KFC-artiklen forsøgt at mane til besindighed ved at understrege, at datteren Aniyah ikke spiser den slags mad hele tiden, og den 16 måneder gamle baby også ammes og "får masser af næringsstoffer".

Er det for tidligt at lave sit barn spise fastfood? Hvad synes du? 

Læs også

Dansk virksomhed trodser coronakrisen og sætter vild rekord: Omsætter for 30,5 milliarder kroner

 

 

 

 

Dagens Gossip