Mor glemmer at kysse 2-årig søn farvel: Nu er hans reaktion gået viralt

Foto: Privat

2-årige Alexanders mor tog på arbejde, uden at kysse ham farvel. Hans søde reaktion er nu gået viralt, efter at hans far delt en video af det på sin Facebook-profil.

Toårige Alexander er vant til at få et farvelkys af sin mor, når hun tager på arbejde. Én dag havde hun dog travlt med at komme afsted, og glemte derfor at give ham et kys, hvilket han ikke er helt tilfreds med.

Alexanders mor, Diana Simons, havde simpelthen så travlt med at komme tilbage på arbejde, efter at have været med sønnen til fodboldtræning, at hun glemte at kysse ham farvel. Det skriver Newsner.

Læs også

Mette sænker afgiften: Sparer danskerne for 475.000.000 kroner

Det var han – som sagt – ikke helt tilfreds med, hvilket han bestemt også gav udtryk for. Heldigvis fangede hans far det hele på video, så alle andre også har kunne få glæde af, hvad han har udtrykt  

"Efter Alexanders fodboldtræning, havde jeg travlt med at komme tilbage på arbejde, og min lille baby Alex var meget ked af, at han ikke fik et rigtigt farvel. Han havde meget at sige, og min mand fik det hele på video," skriver Diana Simons i et opslag på sin profil på Facebook. 

Herunder kan du se den søde video af den blot 2-årige Alexanders reaktion, fordi han ikke var tilfreds med, at hans mor tog på arbejde uden at sige ordentligt farvel til ham.

Videoen er efterfølgende gået viralt, og har fået næsten 900.000 visninger, hvor mere end 900 personer også har efterladt en kommentar. Langt de fleste af disse kommenter, er fra folk, der synes, at lille Alexander er bedårende.

Efter at have set sin søns reaktion, glemte Diana næppe at give ham sit farvelkys. Hvis hun gør det, så ved hun i hvert fald, at der venter en utilfreds dreng derhjemme, når hun kommer hjem.

Læs også

Melder ud: Det er Sofie Lindes skyld

 

 

Dagens Gossip