Mor gør grimt fund i McDonald’s-ordre: ‘Jeg vil aldrig spise der igen’

Foto: Privat

En kvinde gjorde en modbydelig opdagelse i sin McDonald's-mad, da den pludselig begyndte at knase.

En mor hævder, at hun følte sig "væmmet", da hun opdagede, at der var noget "skørt" i en wrap, hun havde købt på McDonald's. Det viste sig, at der var en snegl i maden.

Shelby Paige Forrester sagde, at hun tog en bid af en wrap og "en knust" snegl, der var inde i maden.

Læs også

Hun fik hovedpine efter blot ét glas vin: Viste sig at være et tegn på noget helt forfærdeligt

Den 25-årige kvinde og hendes kæreste, 29-årige Jake Adams, bestilte via en app fra Drayton Market McDonald's restaurant i Shropshire, mens de lagde deres børn i seng. De bestilte to wraps og to cheeseburgere, som i alt kostede 15 £.

Da Shelby havde et par bider tilbage, sagde hun pludselig, at hun kunne mærke et "knas", også spyttede hun maden ud.

Hun siger, at hun var "chokeret" og frøs og bad Jake bekræfte, at det, hun lige havde spyttet ud, var en snegl.

Shelby hævder, at hun derefter smed de to cheeseburgere ud, og derefter kørte tilbage til restauranten med wrappen, hvor hun blev tilbudt sine penge tilbage og et gratis måltid.

Hun hævder også, at det har gjort, at hun aldrig har lyst til at tage på McDonald's igen, og mener, at hun skal have en kompensation for "at få en snegl i munden".

"Vi troede, at vi skulle have en hyggelig aften i byen og spise noget McDonald's, så jeg ikke behøvede at lave mad," siger hun ifølge Mirror. "Jeg bestilte en kyllingwrap. Jeg har fået det før. Jeg er lige begyndt at kunne lide dem, men jeg vil ikke spise på McDonald's igen."

Shelby hævder, at hun tog sneglen tilbage til restauranten, hvor personalet var forvirret over, hvordan sneglen kunne være havnet i indpakningen. Hun fortæller, at de lovede at videresende klagen til hovedkontoret og tilbød hende en refusion og et gratis måltid, som hun valgte at afslå.

"Jeg var fan af McDonald's. De laver ikke gourmetmad, men de er hurtige og nemme og ret gode burgere. Men det var nok McDonald's for mig," siger hun. Hun siger, at hun føler sig heldig, at sneglen var i hendes wrap i stedet for kærestens, da han nok ville have troet, at det var et sprødt stykke kylling og ville være blevet ved med at spise.

En talsmand for McDonald's sagde til The Mirror: "Fødevarekvalitet er af højeste prioritet for os, og vi lægger stor vægt på kvalitetskontrol og overholder strenge standarder for at undgå ufuldkommenhed."

Læs også

Klar før tid: Nu kan du se, om du får penge tilbage i Skat

 

Dagens Gossip