Mor havde ingen lyst til at få børn: Derfor fik hun alligevel en søn

Foto: Shutterstock.

En mor fortæller ærligt, at lysten til børn ikke var der. Alligevel fik hun en søn. Nu forklarer hun hvorfor.

Lysten til at blive mor er ikke eksisterende hos alle kvinder.

Læs også

Nu advarer 33-årige Lilah: “Det var første gang, jeg skulle prøve det”

Det var ikke tilfældet hos denne kvinde, som i et indlæg på sitet 9Honey har valgt at dele sin historie. Hun havde altid drømt om at få børn og tænkte, at det ville ske sammen sin mand. 

“Mine forældre har billeder af mig som en lille pige med mine dukker i min barnevogn, og selv som teenager legede jeg stadig med dukker nu og da. Jeg kunne bare ikke vente med at blive mor,” skriver hun.

Men efter kun seks måneder gik ægteskabet i stykker.

Foto: Shutterstock.

"Jeg havde et mislykket første ægteskab, der kun varede seks måneder. Jeg var kun 24 år, og det var en katastrofe, et af de ægteskaber, der aldrig skulle have fundet sted. Vi skændtes meget, en af ​​de forfærdelige’on and off’-forhold,” forklarer hun.

Årene gik, og da hun mødte sin nuværende mand var hun i slut 30’erne. Her havde hun pakket børnedrømmene væk. Faktisk var de helt smidt ud.

“Jeg var bare udmattet af livet og alle de dramaer, jeg havde oplevet på det tidspunkt. Jeg kunne ikke se, hvorfor det at blive forælder skulle være en drøm" skriver hun. Men Ben, hendes mand, var desperat efter at få en baby efter deres bryllup. 

Han kunne ikke forstå, at hun ikke havde lyst til at blive mor, og til sidst lykkedes det Ben at overbevise hende om at parret skulle stoppe med at bruge præventation. Kort tid efter var hun gravid.

“En okay mor”

Parret har i dag en to år gammel søn, som bliver elsket højt af begge forældre. Alligevel føler hun, at hun burde have lyttet til sine instinkter: Det med at få børn var ikke noget for hende. 

“Jeg er bare ikke moderlig og er ikke designet til at være en god mor. Jeg tror, ​​jeg er en okay mor, jeg elsker ham så meget, og jeg holder af ham efter bedste evne," forklarer hun og tilføjer:

"Men jeg føler ofte, at jeg gør et absolut minimum. Jeg kunne ikke vente med at komme tilbage på arbejde, så min søn har været i dagpleje fra en meget ung alder. Vil jeg fortryde det, når han er ældre? Jeg tvivler meget på det," lyder det ærligt fra hende. 

Hun indrømmer, at hun blev gravid for at gøre Ben glad. Hun ville ikke have gjort det, hvis ikke han havde presset på. Samtidig var hun også bange for at blive forladt. 

“Jeg havde en frygt for, at hvis jeg ikke gjorde ham til far, ville han forlade mig for en kvinde, der ville,” fortæller hun. 

Læs også

Mand hjælper sin kone med klipning: Folk er vilde med resultatet