Mor havnet i modvind: Smed alt 5-årig søns legetøj ud

Foto: Privat

En mor er kommet i modvind på de sociale medier, efter at have afsløret, at hun smed sin søns legetøj ud, fordi han nægtede at rydde op sit værelse.

TikTok-bruger Tabatha Marie har afsløret, at hun besluttede sig for at straffe sin søn, da han nægtede at rydde sit værelse op. Det gjorde hun, fordi hun nægter at opdrage 'respektløse mænd'.

Læs også

Sænker afgiften: Fra næste fredag får du billigere strøm

På det sociale medie har hun delt en video, hvori hun viser, hvordan hendes femårige søns værelse er fyldt med legetøj på gulvet.

Foto: TikTok

"Når du i to dage beder dit barn om at rydde op på sit værelse, og hans svar er: 'nej, du kan gøre det rent, mor'. OK. Det gør jeg med glæde," kan man høre hende sige i videoen.

Derefter filmer hun sig selv, mens hun samler hans legetøj op og smider det i skraldeposer. Hen over videoen har hun skrevet: "Skraldespand her kommer vi".

Foto: TikTok

"Mor opdrager ikke respektløse mænd. Det er ikke en mors job eller en kvindes job at gøre noget. Du har lavet rodet, du rydder det op. Ser du mor kæmpe, så hjælp hende. Sid ikke der og lad en kvinde kæmpe. Punktum. Mine børn vil lære dette hurtigt," fortsætter hun.

Tabatha har indrømmet, at den 'ekstreme' straf var vanskeligt, men hun var fast besluttet på at give sin søn en lektion.

Foto: TikTok

"Jeg hadede at se udtrykket på hans ansigt, da han så sit værelse. Det gjorde lige så ondt på mig, men mine børn skal ikke være respektløse," tilføjede hun.

Hendes anderledes og nærmest chokerende tilgang til problemet har delt vandene. Der er dog rigtig mange forældre, der har udtryk forfærdelse over hendes 'grusomme' straf.

Foto: TikTok

"Den store mængde rod er overvældende for et barn," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Du kunne have hjulpet ham og vist ham hvordan."

"Han er for ung. Du skal hjælpe ham ved at vise ham det," skriver en tredje.

Der var dog et par mødre, der mente, at det var den rette tilgang, og roste hendes 'tough love'.

"Godt arbejde, mor! Folk, der ikke er enige, har også børn, der ikke respekterer nogen. Inklusive deres forældre," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Jeg synes, det er fantastisk."

Læs også

Brud fik chokerende nyhed, da hun skulle giftes i kirken

 

 

Dagens Gossip