Mor holdt sin søn indespærret i 30 år: Manglede alle tænder, da han blev fundet

Foto: Shutterstock.com

En kvinde holdt sin egen søn indespærret i 30 år.

En kvinde i Stockholm-området skulle efter sigende have holdt sin egen søn indespærret i intet mindre end 30 år. Sønnen der nu er i 40’erne, blev fundet liggende fuldstændig underernæret på et tæppe, hvor han desuden manglede alle sine tænder.

Læs også

Indkalder til nyt corona-pressemøde idag

Ifølge det svenske medie Aftonbladet, var det et familiemedlem der kontaktede politiet, da kvinden ikke var hjemme. Politiet kørte med det samme ud til adressen, og her fandt den en mand i 40’erne, der lå på et tæppe på gulvet i lejligheden.

Manden var meget underernæret, manglede alle tænderne i munden, havde sår over hele kroppen, og talte meget uforståeligt. Ifølge oplysningerne til svenske Aftonbladet, så har moren holdt manden indespærret i 30 år.

Lejligheden beskrives som værende fuldstændig rodet og fyldt med ting, så der kun var små passager man kunne gå gennem. Tæppet som manden lå på, mens at have været hans seng.

Da manden ankom på hospitalet, skulle han med det samme i operation for sine kvæstelser.

Derfor spærrede hun ham inde

Den specifikke årsag bliver ikke nævnt, men kilder fortæller til Aftonbladet, at der skete en hændelse i familien, da manden blot var en dreng, og det fik moren til at være meget overbeskyttende. Hun tog derfor sin søn ud af skolen i de tidlige teenageår, og man mistænker moren for, at hun har holdt ham indespærret lige siden.

Politiet har bekræftet over for det svenske medie, at de har været ude på den pågældende adresse og fundet en mand. Mere vil de dog ikke fortælle på nuværende tidspunkt.

Læs også

Mor og datter prøver ‘snedigt’ trick af i Bilka: Det kom de til at fortryde

 

 

Dagens Gossip