Mor og datter prøver ‘snedigt’ trick af i Bilka: Det kom de til at fortryde

Foto: Shutterstock

Det gik slet ikke som forventet, da en mor og datter ville spare penge i Bilka.

Scan selv-kassen i Bilka i Næstved Storcenter var en del af planen, da en mor og hendes voksne datter sidste år i oktober forsøgte at spare penge i supermarkedet. Men de to tiltrak sig en butiksdetektivs opmærksomhed, og det resulterede i, at turen i Bilka endte helt anderledes end forventet. Det skriver SN.dk.

Læs også

Peter Ingemann siger: 'Tak for alt'

Den 53-årige mor og hendes 29-årige datter havde et barn med, da de benyttede sig af et "snedigt" trick for at slippe ud af varehusets med en bunke gratis varer. Den gik dog ikke, for butiksdetektiven bed mærke i, at de to kvinder slog varer ind for 97 kroner. De forsøgte at scanne bonnen, så de kunne slippe ud af det indhegnede kasseområde, men her stoppede indkøbsfesten.

Blev fældet af overvågning

Butiksdetektiven havde en mistanke om, at de varer, som parret havde betalt for, ikke var de eneste, som de ville tage med hjem. Den mistanke viste sig at holde stik. 

Kvindernes indkøbsvogn var nemlig bugnende fuld med blandt andet skønhedsprodukter, tøj og andrer varer. I alt havde tingene en værdi på over 2.700 kroner. I retten fastholdt kvinderne, at de ikke havde stjålet noget. 

Retten i Næstved vægtede dog overvågningsbilleder fra forretningen og vidneforklaringer som mere sande. Derfor idømtes de to kvinder hver fem dagbøder på 500 kroner.

Læs også

Kreativ madlavning møder modstand: “Det er en joke ik’?”

 

 

 

Dagens Gossip