Mor med BH-størrelse H: 'Hjælp mig'

Foto: Privat

Hun forsøger nu at indsamle penge til en brystreduktion, da hun ikke kan klare det længere.

Det bliver dog ikke billigt for den 26-årige Kelly Michaud.

Kelly har derfor oprettet en indsamling i håbet om, at det kan medføre, at hun ender med at få sin brystreduktion, som hun længe har ønsket. Hun fortæller, at det kommer til at koste hende omtrent 50.000 kroner.

Læs også

Kvinde nægter at barbere overskæg og unibrow

Og det er penge, hun ikke har. Hun bruger ligeså mange penge på bh'er, som giver hende ekstra støtte. Hun fortæller, at dette dog ikke har hjulpet på problemet, da hun fortsat kan mærke, at hendes fysiske helbred tager skade. 

Det skriver Mirror.

Foto: Privat

"Jeg har smidt 12 kilo, og så endte jeg samtidig med at blive sendt til fysioterapi, ligesom jeg også begyndte at gå i fitness. Jeg føler, at jeg har prøvet alt, men der er intet, der har hjulpet."

Kelly oplever ofte, at hun har rygsmerter. Hun håbede, at det ville forsvinde, da hun endelig tabte noget vægt omkring brysterne, men det endte i stedet med, at det overflødige hud begyndte at tynge ned, hvorfor smerterne altså ikke forsvandt. 

Hun fortæller, at hun har været meget tæt på at rejse til Polen for at få operationen. Det ville have kostet hende omtrent 25.000 kroner, herunder for at betale for flybillet, hotel og operationen.

Kelly kom dog frem til den konklusion, at det var alt for risikabelt, hvorfor hun endte med at lade tvivlen komme hende til gode. 

"Jeg kunne i princippet bare finde kreditkortet frem og rejse til Polen, men det er for risikabelt. Jeg er dog nødt til at gøre det privat, da det er min eneste mulighed." 

Det er dog ikke kun hendes fysiske helbred, der har taget skade.

Hun har nemlig også ofte oplevet, at hun modtager kommentarer om hendes bryster, hvilket hun naturligvis ikke ønsker.

Foto: Privat

"Jeg kan huske, at jeg plejede at elske at løbe. Det er dog før sket, at jeg i skolen har været ude at løbe, og så sidder drengene oppe på bakken og kommenterer på mine bryster. Det får mig til at blive usikker på mig selv, og jeg har mest af alt lyst til at dække dem."

Kelly er dog nu blevet helt overvældet over, hvor mange kvinder, der har det samme problem. Hun har nemlig modtaget uhyre mange beskeder, hvor de fortæller, at de støtter hende. 

Hun ønsker nu at sætte fokus på dette problem. Der er mange kvinder, der døjer med det samme problem, som Kelly gør, men der er ikke mange, der ønsker at snakke om det. 

Kelly fortæller, at dette umiddelbart er på grund af, at de er bange eller skammer sig over det. 

"Der er mange, der siger, at jeg bør være glad for, at jeg har store bryster, og at de selv ønskede, at deres var lige så store. Og til dem kan jeg kun sige nej."

Læs også

Remee og Mathilde i panik: 'Har nogen set hende?'

 

Dagens Gossip