Mor myrder sine 5-årige tvillingepiger og tager sit eget liv

Emil Ryttergaard

358 uger siden

|

05/09/2017
Amerikansk politi gjorde forrige mandag et skrækkeligt fund i et hus i et ellers roligt boligområde. En mor og hendes to femårige døtre blev fundet døde.

Dagens topnyheder

Sidste uge lød der pludselig flere skud i et roligt boligområde i byen Joliet, tæt på den amerikanske storby Chicago.

Da politiet ankom til kvarteret, fandt betjentene en knust ægtemand, der netop var kommet hjem og havde fundet ligene af sine to femårige piger, Makayla og Addison Henning, der begge var blevet skudt flere gange i hovedet.

Moderen, 41-årige Celisa Henning, var også afgået ved døden og blev fundet med et enkelt skud i hovedet. Politiet teori er, at Celisa Henning dræbte sine to tvillingedøtre, hvorefter hun tog livet af sig selv, skriver Chicago Tribune

De to femårige piger var tvillinger og var netop begyndt i skole.

Flere efterladte familemedlemmer har siden den tragiske hændelse kastet lys over sagen. Celisa Hennings svigerfar har blandt andet fortalt til lokale medier, at den 41-årige mor kæmpede med flere psykiske lidelser. 

- Hun var forstyrret og havde mange problemer, siger Dennis Henning til Chicago Tribune. 

Men naboerne i området er alligevel dybt rystede over, at Celisa Henning kunne finde på at tage livet af sine døtre og sig selv. Pigerne betød alt for hende.

41-årige Celisa Henning med sine to femårige døtre. Foto: Facebook

- Hvis hun gjorde det, så kan jeg slet ikke forestille mig den angst, hun har følt. De børn var hele hendes liv, og hun var en fremragende mor, siger nabo Joan Paul til New York Daily News. 

Flere har siden påpeget, at moderen kæmpede med svære smerter og angst, efter at hun i 2015 blev påkørt af en bil bagfra.

Hun havde kort tid tid inden sin død lagt sag an mod den bilist, og Celisa Henning hævdede, at skaden havde forvoldt hende store rygsmerter omkring lænden. 

- Som en konsekvens af hændelsen, har Celisa K. Henning lidt og vil fortsat lide under store fysiske smerter og mental angst, stod der i anklageskriftet, da Henning sagsøgte den bilisten for næsten 600.000 kroner.

Politiet er ved at efterforske motivet bag de voldsomme mord og selvmordet nærmere.

Det var ægtemanden, der fandt de tre ofre i husets badeværelse. Manden arbejder som håndværker, og han forsøgte flere gange i løbet af dagen at ringe til sin kone, men uden at få kontakt. 

Det var først, da han kom hjem klokken 15.30, at han fandt sin kone og døtre døde. 

Har du selvmordstanker? Så kontakt Livslinien HER.

Thomas undrede sig over skrabende lyd under bilen: Blev helt paf da han stoppede og kiggede bag dækket