Mor og datter drak sig fulde og fik stoppet fly: Håber dit barn bliver voldtaget

En mor og hendes datter havde drukket sig så upassende fulde, at et fly nægtede at lette. Da politiet ankom til scenen, blev især datteren beskidt i munden, hvor hun fortalte den ene betjent, at hendes datter skulle voldtages.

Det er ikke alle mennesker, der egner sig til at være forældre, og det er slet ikke alle, der egner sig til at drikke alkohol. En 38-årig mor ved navn Kelly Meadowcroft og hendes 20-årige datter, Kodie Richardson, må dog have haft alvorlige tømmermænd, da de vågnede op dagen efter, at politiet anholdte dem.

De var nemlig tjekket ind i lufthavnen, hvor de sad og drak sig fulde i toldfri-gin, og da tiden kom til, at de skulle ombord på flyet, var de blevet så berusede, at piloterne ikke ville lade flyet lette. Moren og hendes datter havde blandt andet fået en seksårig pige til at bryde ud i gråd, og deres opførsel fik en af de ansatte til at sygemelde sig fra arbejde.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

Personalet valgte derfor at kontakte politiet, men det var ikke noget, der faldt i god jord hos hverken moren eller datteren, og de begyndte derfor at overfuse politiet.

”Jeg har ikke gjort noget forkert, og jeg forlader ikke flyet,” meddelte datteren, inden hun fortsatte:

”Jeg skal sørge for, at dit barn bliver voldtaget af en neger. Jeg voldtager din datter din klamme hvide kælling. Jeg skal nok sørge for, at hun græder,” skulle datteren have sagt ifølge det britiske medie Metro.co.uk.

Moren skulle slet ikke have været med

Det britiske medie skriver, at det slet ikke var meningen, at den 38-årige mor skulle have været med på turen, men flere af datterens veninder havde valgt at aflyse turen, fordi de havde forudset, at den 20-årige ikke ville kunne opføre sig ordentligt.

I retten fortalte moren, at de to havde valgt at drikke sig fulde i det toldfrie sprut, fordi det var for dyrt at købe alkohol i lufthavnsbaren. Ingen af dem kunne dog retfærdiggøre deres sprogbrug, men den 20-årige datters forsvarsadvokat fortalte, at hans klient havde lidt af angst og depression, og hun havde ikke fløjet i flere år.

Inden retssagen var både moren og datteren i gang med alkohol igen. De sad og drak Strongbow-cider, og på et billede der blandt andet kan ses hos Metro, står den 20-årige og rager sig upassende i skridtet.

Strafudmålingen til de to vil komme på et senere tidspunkt.

Læs også

Kvinde skød sin mand - Havde advaret ham mod at se porno

 

 

Dagens Gossip