"Mor og far er tættere på mig, end jeg troede": Facebook-trold udgiver sig for at være Madeleine McCann

Det var dette billede og flere til, som den ukendte Facebook-trold tog af McCann-parret. Billede: Facebook.

En ukendt person tog et billede af Madeleine McCanns forældre i al hemmelighed. De blev fotograferet på en restaurant tæt på Glasgow. Fotografen oprettede derefter en falsk Facebook-profil i Madeleine McCanns navn og skrev: "Mor og far er tættere på mig, end jeg troede."

Hvad Kate og Gerry McCann sikkert havde opfattet som en hyggelig aften, ændrede pludselig karakter, da en rædselsfuld person i al hemmelighed fotograferede de to forældre til den savnede Madeleine McCann. Herefter blev billedet delt på Facebook under en falsk profil oprettet i Madeleine McCanns navn. 

Billederne af parret blev taget på Beijing Banquet Buffet-restaurant, der ligger lige uden for Glasgow. De var ude at spise sammen med nogle af deres venner. 

En kilde tæt på familien, har udtalt til det britiske medie The Sun, at "Kate og Gerry er chokeret over, at nogen kan synke så lavt."

Tusindvis af Facebook-brugere har kommenteret billederne. De fleste møder opslaget med afsky og kommenterer med kommentarer som "modbydeligt" og lignende kommentarer. Fælles for de fleste opslag er dog den sympati, som McCann-parret møder. 

McCann-sagen i korte træk

Torsdag den 3. maj 2007 forsvinder den tre år gamle britiske pige Madeleine McCann fra en feriebolig i Praia da Luz i Algarve-regionen i det sydlige Portugal.

Umiddelbart efter Madeleines forsvinden arbejdede det portugisiske politi ud fra en teori om, at hun er blevet kidnappet. En britisk mand ved navn Robert Murat var mistænkt i sagen. Robert var bosat nogle få hundrede meter fra McCann-familiens bolig. Siden er disse mistanker blevet frafaldet.

Senere tog sagen en drejning, da politiet valgte at mistænke først Madeleines mor, Kate McCann og efterfølgende også faren, Gerry McCann. Der blev spekuleret i, at forældrene ved en fejltagelse har dræbt Madeleine, ved at give hende en for stor dosis sovemedicin.

Politiet har ifølge Gerry McCanns søster tilbudt Madeleines mor to års fængsel, hvis hun indrømmede, at hun bedøvede Madeleine.

Læs også

Forældrene til Maddie McCann afslører hjerteskærende juletradition

 

 

 

 

Dagens Gossip