Mor raser over skole: Min datter blev bortvist, fordi hun havde det varmt

Foto: Shutterstock.com

En 14-årig pige blev bortvist fra skolen, da hun tog sin blazer af, som er en del af skoleuniformen. Den valgte hun at tage af, fordi hun havde det så varmt, at hun ikke kunne koncentrere sig.

Heldigvis varede bortvisningen kun en enkelt dag, men det har ikke fået raseriet til at fortage sig hos moren til den 14-årige Summer Burkitt.

Den unge Summer Burkitt der til dagligt går på Sirus Academy North i byen Hull, blev sendt hjem fra skole, fordi hun tog hendes blazer af i skoletiden. Det måtte hun ikke, da det er en del af skoleuniformen, heller ikke selvom pigen havde det frygteligt varmt.

Skolen bortviste dermed pigen, som først fik lov til at vende tilbage dagen efter, men det var hendes mor Kelly Shann langt fra tilfreds med.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

“Min datter blev bortvist fra skolen, fordi hun tog hendes blazer af, da det var for varmt. Ville de hellere have haft, at hun sad og lavede sine ting eller ej? Jeg ser ikke noget problem med, at de tager blazeren af, når de arbejder,” fortæller den rasende mor ifølge The Mirror.

Varmen kan gøre det svært at koncentrere sig

Moren forstår udmærket, at der bør være specifikke regler, men hun synes det er forkasteligt, at man som elev skal være tvunget til at beholde en varm blazer på, hvis man ikke længere kan koncentrere sig på grund af varmen.

“Jeg er enig i, at der skal være regler, men nogle gange når man har det varmt, så kan man slet ikke koncentrere sig og få lavet det, man skal,” fortæller hun.

Skolen havde ingen kommentarer, da de blev kontaktet af mediet Hull Live, da de ikke vil kommentere på private sager.

Mens Summer Burkitt fik en dags bortvisning, så blev datteren og moren også indkaldt til et møde på skolen den efterfølgende dag. Her har Kelly Shann formentlig været rødglødende. Historien melder dog ikke noget ud om, hvad der kom ud af mødet.

Læs også

6 km/t for hurtigt endte med at koste 250.000 kroner

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip