Mor rystet over datters dyre enhjørningkage - Kan du se hvad det ligner?

Foto: Facebook/ Alexandra Schroeder

En mor ville gerne overraske hendes 5-årige datter med en flot enhjørningkage på hendes fødselsdag. Det var dog ikke kun datteren, der blev overrasket, det gjorde moren og gæsterne også, da kagen blev sat på bordet.

Vi skal ikke mange år tilbage, før de fleste forældre bagte en lagkage til deres børn, når de havde fødselsdag.

Den tid ser dog ud til at være ovre, og i takt med at diverse bageprogrammer bliver mere og mere populære på tv, så er flere forældre også begyndt at købe special-designede kager til deres børn.

Den løsning valgte Alexandra Schroeder fra Michigan også, da hun ville overraske sin datter med en dyr og flot enhjørning-kage. Resultat blev dog langt fra det, som Alexandra havde håbet på, og hun havde ikke lyst til at servere den til sin datter, der fyldte 5 år.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

“Hornet kom ud i en form, der var så pinlig,” fortæller moren til 19News med hentydning til, at det nærmere lignede et mandligt kønsorgan end hornet på en enhjørning.

Det var dog ikke kun hornet, som kvinden var utilfreds med.

“Der var fingeraftryk på det, og det var slet ikke i guld. Jeg kunne se, at der var blevet rørt ved den,” fortæller moren til det amerikanske medie.

Den rasende mor havde allerede inden festen bedt om at få lov til at se kagen før gæsterne ankom, men der fik hun at vide, at den ikke var færdig endnu. Derfor var det slet ikke muligt for moren, at gemme kagen væk.

Sådan skulle kagen have set ud

Selve kagen med undtagelse af hornet ser generelt ikke så ringe ud, men når man sammenligner med den kage, som moren faktisk havde bedt om at få, så er det forståeligt, at hun var meget utilfreds.

På billedet herunder kan du se den kage, som moren ønskede sig til sin datters fødselsdag, og den kage, som hun endte med at få.

Foto: Facebook / Alexandra Schroeder

Det forlyder ikke, at bageriet ønsker at give hende pengene retur, men det ønsker hun heller ikke. Hun vil blot advare andre om at bestille kager fra bageriet, og derfor har hun givet dem en dårlige anmeldelse på Facebook.

Heldigvis er det ikke alle steder, at man får en skuffende oplevelse, når man bestiller en kage.

Danske Rikke Guldager Østergaard havde egentlig blot brug for en simpel kage til sine kollegaer. Hun jokede med, at kagen skulle ligne et kunstværk, og det tog bageren til sig. 

Se resultatet af kagen herunder.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Dagens Gossip