Mor sætter kamera i sin datters værelse - hvad der så sker får det til at løbe koldt ned ad ryggen

Foto: YouTube

Der var ikke meget at skrive hjem om kort efter moren havde sat kamera i sin datters værelse.

Ashley LeMay, en amerikansk mor bosat i Mississippi, traf en usædvanlig beslutning ved at købe et kamera og placere det på hendes døtres værelse. 

Og hun lægger ikke skjul på, at denne beslutning blev truffet i kølvandet på, at en af hendes fire døtre lider af alvorlige sundhedsmæssige problemer og har tidligere haft slagtilfælde-lignende episoder. 

Ashley, der ofte arbejder nattevagter, ønskede at holde øje med situationen og sikre sig, at hendes datter var tryg - og da hun så kameraet til salg på Black Friday, tøvede hun ikke et sekund med at købe det. 

Men efter at kameraet var installeret, oplevede familien noget, de aldrig havde forventet. 

Læs også

Passager måtte tage roret, da piloten blev dårlig: Landingen endte ikke som forventet

Deres otte-årige datter, Alyssa, som deler værelse med sine søstre, hørte pludselig mærkelige lyde og besluttede at undersøge det. 

Og til hendes rædsel hørte hun en fremmed mandsstemme, der talte i rummet. 

Alyssa gik prompte på opdagelse og søgte efter stemmen i hvert hjørne af rummet, men uden held. Stemmen begyndte at skrige og kom med uhyggelige befalinger, hvilket skabte panik hos den otte-årige pige. Fra nynnende musik til forsøg på at få Alyssa til at sige forfærdelige ting om sin mor, hvorfor situationen hurtigt blev mere og mere forstyrrende. 

Fyldt med frygt flygtede Alyssa fra rummet og rapporterede straks det skete til sin mor, der efterfølgende så videoen på den tilhørende app og skyndte sig hjem. 

Familien tog kontakt til producenten, da de indså, at deres børn var målet for en hacker. 

Desværre var producenten langt fra at påtage sig skylden. 

De hævdede, at forældrene skulle have valgt en mere sikker adgangskode. 

Men efter gentagne forsøg på at kontakte virksomheden, blev deres bekymringer endelig taget mere seriøst. Virksomheden forsikrede dem om, at de ville tage sagen alvorligt for at forhindre lignende situationer i fremtiden. 

Du kan se den ubehagelige oplevelse, herunder: 

 

Læs også

Kvinde finder papkasse i siden af vejen: Da hun åbner den løber det koldt ned ad ryggen

 

.

Dagens Gossip