Mor sender video af forladt hus til datter - overser uhyggelig detalje

En mor ville dele en video af et hus, hun kom forbi på en gåtur, med sin datter. Hun lod dog ikke mærke til, at der var en rigtig uhyggelig detalje i videoen.

En mor var på en hyggelig gåtur, hvor hun blandt andet kom forbi et ‘dejligt, gammelt hus’, som hun valgte at filme.

Læs også

Frygt for corona: Børneinstitution lukker ned

Videoen sendte hun efterfølgende til sin datter, skriver Mirror.

Huset virkede forladt, noterede moren sig, men var alligevel imponeret over det gamle sted.

"Det må have været smukt i gamle dage. Jeg kunne forestille mig at gå rundt her i en smuk kjole. Det er så fantastisk og smukt," sagde moren, mens hun filmede udenfor huset.

Men det, som hun ikke lagde mærke til var, at da kameraets linse filmede vinduerne øverst i huset, så var det tydeligt, at der var noget, der meget vel kunne ligne et stirrende barn, bag glasset. 

Folk flipper ud

Men det gjorde datteren, Rebecca, da hun så videoen. Hun har efterfølgende delt den på TikTok og skrevet: “Min mor har sendt mig en video med det her hus, hun kom forbi på en gåtur, og jeg har lige opdaget et ANSIGT i vinduet.”

Klippet har fået næsten to millioner visninger, og det har fået folk at gå amok i kommentarfeltet. Men heldigvis er der en naturlig forklaring på ‘barnet’ i vinduet.

En person, der kender til huset, har forklaret, at det er et dukkehoved, der er placeret i vindueskarmen for at holde turister og nysgerrige personer væk.

Selvom det for nogle på TikTok var en lettelse at få at vide, var andre så skræmte, at det ingenting hjalp. “Ja, jeg kommer ikke til at sove i aften," konkluderede en af de mange seere. 

Hvis du vil se videoen, så kan du den øverst i artiklen.

Læs også

Mundbind i supermarkeder og restauranter nærmer sig

 

 

 

 

Dagens Gossip